Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kingfisher Bird 10331

Creëer een opvallend middelpunt voor je huis of kantoor met de LEGO Icons Kingfisher Bird set (10331). Een geweldig cadeau voor vogelliefhebbers, deze bouwset toont een ijsvogel die oprijst uit het water met een gevangen vis. Met bouwbare rietjes en een displaystandaard. Bestel nu en geniet binnenkort van jouw eigen meesterwerk!

Waar is LEGO Kingfisher Bird 10331 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
834
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-02-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10331
lego insiders punten icoon
325
punten

Creëer een opvallend middelpunt voor jouw huis of kantoor met deze home decor bouwset voor volwassenen. Deze LEGO® Icons Kingfisher Bird set (10331) is een geweldig cadeau voor vogelliefhebbers en een meeslepend project voor zowel beginnende als ervaren LEGO-bouwers.



Het model van de ijsvogel toont de vogel, bekend om zijn opvallende verenkleed en opmerkelijke vangstvaardigheden, die oprijst uit het water met een gevangen vis. De wateromgeving is inclusief bouwbare rietjes en dient tevens als displaystandaard. Positioneer de kop en klauwen van de vogel om jouw favoriete pose te creëren voordat je hem tentoonstelt voor iedereen om van te genieten.



Ontdek een ruimte voor ontspanning met het inspirerende assortiment LEGO-creatieve bouwsets die speciaal zijn ontworpen voor volwassenen. De LEGO Builder app bevat een digitale versie van de bouwinstructies die bij deze set zijn inbegrepen.



Ben jij een echte vogelliefhebber? Hou je van het bewonderen van majestueuze wezens en hun natuurlijke schoonheid? Dan is de LEGO Icons Kingfisher Bird set (10331) echt iets voor jou! Met deze bouwset kun je jouw liefde voor vogels omzetten in een prachtig stukje kunst dat niet alleen in jouw hart, maar ook in jouw huis of kantoor tot leven komt.



Deze LEGO set is een must-have voor zowel jongeren als volwassenen die het leuk vinden om creatief bezig te zijn en van een uitdagend bouwproject houden. Het bouwen van deze prachtige ijsvogel zal je niet alleen ontspanning en voldoening geven, maar ook jouw bouwvaardigheden verder ontwikkelen.



De ijsvogel is wereldwijd bekend om zijn kleurrijke verenkleed en ongelooflijke jachtvaardigheden. Met deze LEGO set kun je de ijsvogel tot in de kleinste details nabootsen en bewonderen. Plaats hem op de bouwbare rietjes in de wateromgeving en laat iedereen versteld staan van de realistische weergave van deze prachtige vogel.



Ben je benieuwd naar hoe je deze LEGO Icons Kingfisher Bird set (10331) in elkaar kunt zetten en tot leven kunt brengen? Geen zorgen! De LEGO Builder app is jouw digitale gids bij dit bouwproject. Met de gedetailleerde bouwinstructies en handige functies kun je stap voor stap het bouwproces volgen en jouw eigen meesterwerk creëren.



Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of net begint, deze set biedt een uitdagend en lonend bouwproces. Bouw jouw eigen ijsvogel en geef hem een uniek karakter door de kop en klauwen naar jouw favoriete pose te positioneren. Natuurgetrouw en indrukwekkend, dit kunstwerk zal zeker de aandacht trekken van elke vogelliefhebber.



Niet alleen is deze LEGO Icons Kingfisher Bird set (10331) een geweldige toevoeging aan jouw collectie legendarische LEGO-sets, maar het is ook een prachtige decoratie voor elke ruimte. Plaats hem in jouw woonkamer, studeerkamer, kantoor of slaapkamer en transformeer de ruimte in een oase van natuurlijke schoonheid.



Waar wacht je nog op? Voeg deze LEGO Icons Kingfisher Bird set (10331) toe aan jouw verzameling en laat jouw passie voor vogels stralen! Begin vandaag nog met bouwen en geniet van het creëren van een kunstwerk waar je trots op kunt zijn. Deze LEGO set biedt niet alleen plezier en ontspanning, maar stimuleert ook jouw creativiteit en bouwvaardigheden.



Haal het beste uit jouw vrije tijd en breng jouw liefde voor vogels tot leven met deze LEGO Icons Kingfisher Bird set (10331). Bestel nu en geniet binnenkort van jouw eigen meesterwerk!

Laatste update: 2024-01-21 10:59:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.