Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Medieval Town Square 10332

Maak kennis met de LEGO Ikonen Middeleeuws Dorpsplein (10332) bouwset voor volwassenen. Deze set herinterpreteert de geliefde 2009 Middeleeuwse markt dorpenspeelset met het dorp Felsa. Bouw de oude boerderij, kaasfabriek, herberg, schildsmid werkplaats en wachttoren en creëer je eigen verhalen in deze middeleeuwse wereld. Deze gedetailleerde set biedt urenlang bouw- en speelplezier. Ontdek meer LEGO creatieve bouwsets voor volwassenen en gebruik de LEGO Builder app voor digitale instructies.

Waar is LEGO Medieval Town Square 10332 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
3304
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
04-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10332
lego insiders punten icoon
1495
punten

Ontdek een plek voor ontspanning met de LEGO® Ikonen Middeleeuws Dorpsplein (10332) bouwset voor volwassenen. Een geweldig cadeau voor liefhebbers van geschiedenis, deze hoogwaardige set herinterpreteert de geliefde 2009 Middeleeuwse markt dorpenspeelset met het dorp Felsa, de thuisbasis van nieuwe verhalen en schilderachtige gebouwen uit vervlogen tijden, waaronder de oude boerderij, kaasfabriek, herberg Gebroken Bijlen, schildsmid werkplaats en de wachttoren.



Geniet van een meeslepend solo- of groepsproject terwijl je eeuwenoude objecten en gebouwen opnieuw creëert met gedetailleerde binnen- en buitenkant. Kies verschillende configuraties om boeiende displays te creëren en verzin leuke verhaallijnen met een vintage line-up van minifiguren, waaronder een boef, timmerman, belastinginner, tapijtwever, schildsmid en torenwacht.



Bekijk het brede scala aan LEGO creatieve bouwsets (apart verkrijgbaar) ontworpen voor volwassenen. De LEGO Builder app bevat een digitale versie van de bouwinstructies die bij deze set zijn inbegrepen.



In Felsa, een bruisend dorp uit vervlogen tijden, kun je je verbeelding de vrije loop laten en een hele nieuwe wereld creëren met LEGO set 10332. Bouw de oude boerderij met zijn rieten dak en scharnierende deuren. Binnenin vind je een knusse haard en een eettafel waar de minifiguren kunnen genieten van een lekkere maaltijd.



Verderop in het dorp kom je de kaasfabriek tegen. Ontdek hoe de kaas wordt gemaakt en verpakt en help de minifiguren bij het proeven van de heerlijke kaasjes. De markt is een kleurrijk geheel met kraampjes vol groenten, fruit en andere lekkernijen.



Als je dorst krijgt van al het verkennen, kun je een tussenstop maken bij de herberg Gebroken Bijlen. Geniet van een koud drankje aan de bar of rust uit in een van de knusse kamers. Als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je jezelf uitdagen met een spelletje pijl en boog schieten in de tuin.



In Felsa is er ook een schildsmid werkplaats waar je kunt zien hoe de minifiguren hun schilden smeden. Bewonder het vakmanschap en misschien kun je zelfs een nieuw schild bemachtigen om mee naar huis te nemen.



Tenslotte is er de imposante wachttoren die over het hele dorp uitkijkt. Beklim de vele trappen en geniet van het adembenemende uitzicht. Misschien zie je wel een naderende vijand of een koninklijke stoet die door het dorp trekt.



Met LEGO set 10332 kun je niet alleen een prachtige middeleeuwse wereld bouwen, maar ook je eigen verhalen bedenken. Laat de boef uit de gevangenis ontsnappen en creëer een spannende achtervolging door de smalle straatjes van Felsa. Of laat de belastinginner zijn ronde maken en zie hoe de minifiguren hun belastingen betalen.



Deze bouwset is niet alleen leuk voor jongeren, maar ook voor volwassenen die graag hun eigen wereld willen bouwen. Met de gedetailleerde interieurs en de mogelijkheid om verschillende configuraties te maken, zorgt LEGO set 10332 voor urenlang bouw- en speelplezier.



Ontdek het plezier van creatief bouwen met LEGO en stap in de fantasierijke wereld van Felsa met LEGO set 10332. Laat je verbeelding de vrije loop en maak je eigen avonturen. Of je nu alleen bouwt of samen met vrienden, deze bouwset biedt eindeloze mogelijkheden om te verkennen en te creëren.



Kijk ook eens naar de andere LEGO creatieve bouwsets voor volwassenen en ontdek nog meer bouwplezier. Met de LEGO Builder app kun je eenvoudig de digitale versie van de bouwinstructies bekijken en stap voor stap je eigen LEGO creatie bouwen.

Laatste update: 2024-02-09 07:42:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.