Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Retro Radio 10334

Ga terug naar de jaren 70 met de LEGO Icons Retro Radio (10334). Bouw een decoratieve replica van een vintage radio en geniet van je favoriete muziek door een smartphone in het compartiment te plaatsen. Met de LEGO Builder app voor 3D bouwinstructies. Perfect cadeau voor muziekliefhebbers en nostalgische fans van retro interieur.

Waar is LEGO Retro Radio 10334 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
906
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10334
lego insiders punten icoon
650
punten

Beleef een meeslepend bouwproject met deze LEGO® Icons Retro Radio (10334) set. Maak een decoratieve replica van een vintage radio uit de jaren 70 met een inklapbare handgreep en antenne, klassieke stroom- en afstemschijven en een schuifbare frequentieschakelaar. Draai aan de knoppen om afstemmingssignalen en muziekfragmenten te laten horen. Plaats een smartphone in het achtercompartiment om te genieten van je favoriete deuntjes terwijl je een coole retro sfeer in huis of op kantoor brengt.



De LEGO Builder app bevat een 3D-versie van de bouwinstructies die bij deze creatieve bouwset zijn inbegrepen. Hier kun je inzoomen en draaien om modellen vanuit alle hoeken te bekijken terwijl je bouwt. De app stelt je ook in staat om als team te bouwen, je voortgang bij te houden en andere volwassen bouwsets te verkennen en op te slaan.



Deze LEGO set is een geweldig verjaardagscadeau voor volwassen muziekliefhebbers, nostalgische enthousiastelingen en fans van retro interieur en kantoordecor. Ontdek het inspirerende assortiment LEGO creatieve bouwsets die speciaal zijn ontworpen voor volwassenen.

Laatste update: 2024-05-09 15:13:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.