Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Naar de maan met Pharrell Williams 10391

Ga mee op een adembenemende reis met de LEGO® Icons To the Moon with Pharrell Williams (10391) bouwset voor volwassenen. Deze set bevat een kleurrijk ruimteschip, mini-figuren van Pharrell en Helen Williams en 49 verwisselbare personagehoofden. Ontdek de coole details van de spaceshuttle en laat je inspireren door dit unieke bouwproject. Beleef urenlang bouwplezier en maak je klaar voor een onvergetelijke reis!

Waar is LEGO Naar de maan met Pharrell Williams 10391 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO ICONS sets

aantal lego stenen icoon
966
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10391
lego insiders punten icoon
825
punten


Ga mee op een adembenemende reis met de LEGO® Icons To the Moon with Pharrell Williams (10391) bouwset voor volwassenen. Ontdek hoe het creatieve optimisme van Pharrell en de betoverende sfeer rond Atlantis Apartments zijn verbeelding hebben aangewakkerd en hem hebben geholpen om de toekomst te creëren die hij voor ogen had. Dit inspirerende displaymodel toont een ruimteschip dat op weg is naar de sterren met een levendige en kleurrijke straal die de verbeelding prikkelt. Bij deze set horen ook mini-figuren van Pharrell Williams en Helen Williams, gekleed als echte astronauten, en maar liefst 49 verwisselbare personagehoofden voor eindeloze mogelijkheden.

Ontdek de coole details van deze set. De spaceshuttle is voorzien van een cockpit die open kan en een landingsgestel dat kan worden bevestigd wanneer het voertuig van de displaystandaard wordt gehaald. De twee mini-figuren dragen prachtige, titaniumkleurige ruimtepakken met gedetailleerde prints, compleet met ruimtehelmen met gouden vizieren die open kunnen klappen voor extra avontuur.

Op zoek naar een creatief cadeau? Deze LEGO set voor volwassenen is perfect om ruimte te maken voor ontspanning en creativiteit. Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment van LEGO bouwsets voor volwassenen en beleef uren bouwplezier met dit unieke en betoverende To the Moon met Pharrell Williams bouwproject. Kom aan boord en maak je klaar voor een onvergetelijke reis door de ruimte en de verbeelding!

Laatste update: 2024-09-04 14:25:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.