Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Super Mushroom-verrassing uitbreidingsset 30385

Met LEGO set 30385 kun je nog meer avonturen beleven met LEGO Mario! Creëer een uitdagend parcours en speel tegen je vrienden.
Combineer deze set met andere uitbreidingssets voor nog meer plezier en uitdaging.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en leuk voor volwassenen.
Koop nu en laat je creativiteit de vrije loop!

Waar is LEGO Super Mushroom-verrassing uitbreidingsset 30385 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
18
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
30385
lego insiders punten icoon
30
punten

Ben jij een echte Mario fan en houd je van bouwen? Dan mag deze LEGO® Super Mario™ uitbreidingsset niet ontbreken! Met set 30385 creëer je nog meer avonturen voor LEGO® Mario™.

Om te kunnen spelen met deze uitbreidingsset heb je de Avonturen met Mario startset (71360) nodig en natuurlijk de LEGO® Mario™ figuur. Met deze uitbreidingsset kun je jouw LEGO® Mario™ figuur nog meer laten beleven!

Bouw een uitdagend parcours met deze set en neem het op tegen je vrienden. Wie kan de meeste muntjes verzamelen en wie is het snelste bij de finishlijn? Je kunt zelf bepalen hoe je het spel speelt en hoeveel obstakels je in het parcours plaatst. Met de LEGO® Super Mario™ uitbreidingsset zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ben je op zoek naar nog meer uitdaging? Combineer deze set dan met andere LEGO® Super Mario™ uitbreidingssets en maak het bouwen nog leuker en uitdagender! Ga samen met LEGO® Mario™ op avontuur en beleef de spannendste avonturen die je zelf creëert.

Deze uitbreidingsset is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en zorgt voor uren speelplezier. Maar ook als volwassene kun je je heerlijk vermaken met deze set. Haal de nostalgische gevoelens van Mario naar boven en beleef samen met vrienden en familie de mooiste avonturen.

Koop nu de LEGO® Super Mario™ uitbreidingsset en laat jouw creativiteit de vrije loop! Het perfecte cadeau voor iedere Mario fan of als aanvulling op jouw LEGO® Mario™ colectie.

Vergeet niet de Avonturen met Mario startset (71360) en LEGO® Mario™ figuur, deze zijn nodig om met deze set te kunnen spelen. Bestel nu de complete collectie en creëer de mooiste parcours en avonturen met jouw LEGO® Mario™ figuur. En wie weet word jij wel de koning van het parcours!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (29-04-2023) € 3.99 (29-04-2023) € 3.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set71381

Uitbreidingsset: Chain Chomp-junglegevecht

foto van lego set71416

Uitbreidingsset: Rit over lavagolven

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.