Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Fuzzy & paddenstoelplatform 30389

Ga op avontuur in de wereld van Super Mario met LEGO set 30389.
Verrijk de speelervaring met uitdagingen en obstakels, inclusief Fuzzy figuur, supersterblok en paddenstoelenplatform.
Creëer je eigen speelwereld vol creativiteit en fantasie.
Combineer met andere LEGO Super Mario sets voor eindeloos speelplezier, zowel overdag als 's nachts met verlichting.
Bestel vandaag nog en ontdek de wonderlijke wereld van Super Mario op een interactieve manier.

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Fuzzy & paddenstoelplatform 30389 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
39
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-08-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
30389
lego insiders punten icoon
30
punten

Laat je fantasie de vrije loop en duik volledig in de wereld van de Nintendo's Super Mario met deze superleuke LEGO set. Met de LEGO Super Mario 30389 uitbreidingsset schakel je nog meer uitdagingen en obstakels uit om zo je eigen spannende speelwereld te creëren.

Je verrijkt de interactieve speelervaring van kinderen met deze nieuwe uitbreiding, die bestaat uit een Fuzzy figuur, supersterblok en paddenstoelenplatform. Deze set stelt je in staat om de avonturen van Mario op een geheel nieuwe manier te beleven. Stap in de schoenen van de beroemde loodgieter en ga op zoek naar munten en sterren, terwijl je slimme manieren bedenkt om je vijanden te verslaan.

Met het Fuzzy figuur vorm je een extra uitdaging voor Mario's avonturen. De figuur is bijzonder slim en snel, dus het is een echte uitdaging om er langs te komen. Maar geen zorgen, de avontuurlijke Mario is niet snel van zijn stuk gebracht. Hij is gewapend met een supersterblok, die hem onoverwinnelijk maken. Tijdens zijn reis komt hij de nodige paddestoelen tegen, die hem nieuwe krachten en vaardigheden geven.

Met deze set breng je een unieke speelwereld in het leven, waar creativiteit, fantasie en uitdagingen samenkomen. De set is perfect voor kinderen, maar ook voor volwassenen die op zoek zijn naar een nostalgische blik terug in de tijd. Wie is er immers niet opgegroeid met de avonturen van Super Mario?

De set is gemakkelijk af te wisselen en uit te breiden, zodat de speelmogelijkheden eindeloos zijn. Combineer de set met andere LEGO Super Mario sets en creëer zo een onvergetelijke ervaring. Niet alleen op de dag, maar ook 's nachts, want de set is ook nog eens verlicht! Zo beleeft iedereen urenlang plezier en spanning.

Met deze uitbreidingsset ben je verzekerd van een leuke tijd en bouw je aan de ideale speelwereld voor jong en oud. Wacht daarom niet langer en ga op avontuur met LEGO Super Mario! Bestel vandaag nog de LEGO Super Mario 30389 uitbreidingsset en ervaar de wonderlijke wereld van Super Mario op een nieuwe, interactieve manier.

Heb je nog andere LEGO Super Mario sets nodig? Ontdek dan onze andere producten en laat je inspireren door ons brede assortiment. Bestel nu en maak van elke dag een feestje met LEGO.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (29-04-2023) € 3.99 (29-04-2023) € 3.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set71413

Personagepakketten – serie 6

foto van lego set5007029

LEGO® Luigi™ sleutelhanger

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.