Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Gele Yoshi’s fruitboom 30509

Met de LEGO-uitbreidingsset 30509 creëer je een kleurrijke vruchtboom en voeg je een nieuwe dimensie toe aan je LEGO-wereld.
Inclusief gele Yoshi-minifiguur en fruit.
Speel en bouw je eigen avontuur met deze educatieve en leuke set, perfect voor Super Mario-fans en LEGO-liefhebbers van alle leeftijden.
Bestel nu!

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Gele Yoshi’s fruitboom 30509 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
46
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30509
lego insiders punten icoon
30
punten

Laat je fantasie de vrije loop en bouw met de legendarische gele Yoshi je eigen vruchtboom in de vrolijke LEGO-wereld! Met de uitbreidingsset 30509 kun je een compleet nieuwe dimensie toevoegen aan je bestaande LEGO-wereld.

Deze set bevat niet alleen alle onderdelen die je nodig hebt om een prachtige fruitboom te bouwen, maar ook een unieke gele Yoshi-minifiguur en een selectie van lekker fruit. Breng leven in de wereld van LEGO, creëer een speels en kleurrijk tafereel en laat jezelf en anderen versteld staan van jouw creativiteit.

Met de uitbreidingsset 30509 kun je je steentjes tot leven brengen en echt iets bijzonders maken. Bouw je eigen Yoshi's fruitboom en voeg deze toe aan je huidige LEGO-verzameling. Of het nu als aanvulling op je avonturen in het Mushroom Kingdom is, of gewoon om een ​​agrarische sfeer te creëren, alles is mogelijk met deze uitbreidingsset.

Je kunt met de gele Yoshi-minifiguur spelen en hem laten rondlopen in de fruitboomgaard en fruit plukken. Of plaats hem op zijn rug en laat hem op een ritje door de omgeving maken. Het is aan jou om te bepalen wat zijn volgende avontuur zal zijn. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen epische avontuur met deze mooie en functionele uitbreidingsset.

De set bevat 54 LEGO-stenen en kan worden gecombineerd met andere LEGO-sets uit de Super Mario-serie om een ​​nog groter avontuur te creëren. Het is een perfect cadeau voor fans van Super Mario games en LEGO-enthousiastelingen van alle leeftijden.

Met LEGO bouw je niet alleen geweldige creaties, maar ontwikkel je ook fijne motoriek en ruimtelijke intelligentie. Het is educatief, fun en met deze uitbreidingsset maak je je bestaande set compleet! Kies voor deze uitbreidingsset en ontdek de oneindige mogelijkheden die er met LEGO zijn. Bouw nu je eigen complete legendarische level in je eigen Super Mario avontuur!

Bestel de uitbreidingsset 30509 Gele Yoshi's Fruitboom en bouw je eigen avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (18-05-2023) € 3.99 (18-05-2023) € 3.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set71367

Uitbreidingsset: Mario's huis & Yoshi

foto van lego set71394

Personagepakketten - serie 3

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.