Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset 40414

Upgrade your Adventures with Mario with LEGO set 40414.
Join Mario on an exciting adventure to defeat Rotskop and shoot Monty Mole.
Create your own unique levels and challenge your friends.
Combine with other sets for endless fun.
Order now and start your Super Mario adventure today!

Waar is LEGO Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset 40414 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
163
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40414
lego insiders punten icoon
112
punten

Maak je klaar voor een spannend avontuur met Monty Mole en Super Mushroom van LEGO® Super Mario™! Deze uitbreidingsset biedt tal van nieuwe uitdagingen voor fans die hun Avonturen met Mario starter set willen upgraden. Ga samen met Mario op avontuur en help hem om Rotskop omver te gooien en Monty Mole weg te schieten!

Met deze set creëer je je eigen unieke levels en daag je je vrienden uit om tegen elkaar te spelen. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp de meest uitdagende levels. Ga op zoek naar verborgen geheimen en werk samen met Mario om alle vijanden te verslaan.

Om met de Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset te spelen heb je de Avonturen met Mario starter set (71360) nodig. Deze set bevat de LEGO® Mario™ figuur, die je op een interactieve manier kunt besturen. Mario reageert op verschillende acties en bewegingen en geeft je feedback door middel van kleurrijke lichtjes en geluidjes.

Combineer de Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset met andere sets uit de Avonturen met Mario collectie en creëer je eigen unieke wereld. Ga op avontuur met Mario en ontdek de vele verschillende werelden en vijanden die op je wachten.

Met de LEGO® Super Mario™ Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset beleef je urenlang speelplezier. Deze set is ideaal voor kinderen en volwassenen die houden van LEGO®, Mario en gaming. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen levels of speel tegen vrienden en familie.

Bestel de Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset vandaag nog en maak je Avonturen met Mario collectie compleet. Deze set is het perfecte cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Geef het cadeau aan een fan van LEGO®, Mario of gaming en zie de ogen van de ontvanger stralen van plezier en enthousiasme.

Met LEGO® Super Mario™ beleef je altijd nieuwe avonturen. Ga samen met Mario op pad en ontdek de vele werelden en vijanden die op je wachten. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe uitdagingen en geheimen. Met de Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset breid je je collectie uit en maak je je eigen unieke levels. Bestel vandaag nog en ga op avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71363

Uitbreidingsset: Desert Pokey

foto van lego set71371

Power-uppakket: Propeller-Mario

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.