Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Avonturen met Mario startset 71360

Met LEGO set 71360 kunnen kinderen avonturen beleven met de interactieve LEGO Mario figuur.
Ze kunnen munten verzamelen, levels bouwen en hun prestaties delen met vrienden via de LEGO Super Mario app.
Deze set en uitbreidingssets stimuleren de probleemoplossende vaardigheden en creativiteit van kinderen.
De LEGO Mario figuur reageert op beweging en maakt geluiden uit de games.
Met 231 onderdelen en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, biedt deze set urenlang speelplezier en een wereld vol avontuur.
Bestel nu en ontdek de wereld van Mario!

Waar is LEGO Avonturen met Mario startset 71360 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 38.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 39.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bijenkorf Bijenkorf € 50.9519-06-2023
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 59.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
231
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
10-07-2020
exit datum icoon
31-07-2026
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
71360
lego insiders punten icoon
450
punten

Met de LEGO Super Mario Avonturen met Mario startset (71360) brengen jonge bouwers hun favoriete personage tot leven in de echte wereld. De set bevat een interactieve LEGO Mario figuur die via lcd-schermen en een luidspreker rechtstreeks reageert op de acties van de speler. Bouwers kunnen virtuele munten verzamelen door LEGO Mario van de Startbuis naar de Vlaggenmast te leiden via draaiende platforms en wolkenplatforms, de ?-blok en supergevechten met de Goomba en Bowser Jr. speelgoedfiguren. Door LEGO stenen te verplaatsen, kunnen ze nieuwe levels bouwen en voltooien.

Maar dat is nog niet alles! De gratis LEGO Super Mario app biedt nog meer speelmogelijkheden en suggesties voor creatieve manieren om te bouwen en te spelen. Met zoom- en draaifuncties wordt het bouwproces eenvoudiger dan ooit tevoren, terwijl kinderen hun ideeën en prestaties met vrienden kunnen delen in een veilige en interactieve omgeving.

Of kinderen nu alleen spelen of met vrienden, de LEGO Super Mario sets bieden onbegrensde mogelijkheden en stimuleren de probleemoplossende vaardigheden van jonge bouwers. Deze startset en de uitbreidingssets bevatten coole actie- en verzamelstenen voor verschillende interacties met LEGO Mario, waardoor bouwers hun eigen unieke spel kunnen creëren en de strijd met Bowser Jr. kunnen aangaan om het Mushroom Kingdom te beschermen.

De LEGO Mario figuur beschikt over kleurensensoren en lcd-schermen in zijn ogen, mond en buik voor meer dan honderd verschillende reacties op bewegingen. Luidsprekers laten herkenbare geluiden en muziek uit de games horen, waardoor bouwers zich echt in het spel voelen. Door virtuele munten te verzamelen en spannende avonturen te beleven, ontwikkelen kinderen belangrijke vaardigheden, zoals creativiteit, probleemoplossing en hand-oogcoördinatie.

De set bevat 231 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Door de onderdelen te verplaatsen en te combineren met uitbreidingssets, kunnen bouwers nog meer uitdagende niveaus en spellen creëren om samen met vrienden te spelen. Of ze nu het Mushroom Kingdom redden, de Goomba's verslaan of Bowser Jr. trotseren, met LEGO Super Mario Avonturen met Mario startset (71360) beleven jonge bouwers urenlang speelplezier en ontdekken ze een wereld vol avontuur.

Bouwers hebben geen Supersterrenkracht nodig om deze LEGO set in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. De LEGO stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen en zijn consistent en robuust. En omdat LEGO bouwstenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en op alle mogelijke manieren worden geanalyseerd, voldoen ze altijd aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Ben jij klaar om de wereld van Mario te ontdekken? Bestel vandaag nog de LEGO Super Mario Avonturen met Mario startset (71360) en begin aan een avontuur dat je nooit zult vergeten! En vergeet niet om de gratis LEGO Super Mario app te downloaden voor nog meer speelplezier. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.99 (06-09-2024) € 59.99 (13-07-2022) € 47.20

Ook aanbevolen:

foto van lego set71367

Uitbreidingsset: Mario's huis & Yoshi

foto van lego set30389

Uitbreidingsset: Fuzzy & paddenstoelplatform

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.