Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Bewaakte vesting 71362

Ga de uitdaging aan in de wereld van Super Mario met LEGO set 71362 Bewaakte Vesting.
Deze uitbreidingsset bevat een bouwbare vesting, een katapult, routes over water en lava, plus figuren van Bob-omb, Koopa Troopa en Piranha Plant.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar die de LEGO Super Mario startset (71360) al hebben.

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Bewaakte vesting 71362 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 67.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
468
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
71362
lego insiders punten icoon
375
punten

Haal de wereld van Super Mario naar jouw eigen woonkamer met de LEGO set 71362 Bewaakte Vesting. Met deze uitbreidingsset kunnen kinderen hun eigen levels bouwen en het opnemen tegen vrienden in geweldige wedstrijdjes boordevol actie. Deze set is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar die de LEGO Super Mario startset (71360) al hebben.

Deze LEGO set bevat een bouwbare vesting, een katapult, bouwbare routes over water en lava, een POW-blok plus speelgoedfiguren van Bob-omb, Koopa Troopa en Piranha Plant die LEGO Mario moet zien te verslaan. Met deze set kunnen kinderen hun eigen weg kiezen en hun fantasie de vrije loop laten om de Bewaakte Vesting te bereiken. Maar pas op voor de valstrikken en vijanden!

De LEGO Super Mario speelsets om te verzamelen brengen een beroemd personage tot leven in de echte wereld en zijn ideaal voor leuke wedstrijdjes tussen vrienden of om alleen mee te spelen. Met de modulaire startset, de uitbreidingssets en de power-uppakketten kunnen fans hun eigen levels bouwen en eindeloos creatief speelplezier beleven.

Er is een gratis LEGO Super Mario app beschikbaar die coole intuïtieve weergavefuncties bevat die het bouwproces ondersteunen. Bovendien biedt de app een veilig platform waar kinderen hun ideeën kunnen delen en een heleboel inspiratie kunnen vinden voor andere creatieve manieren om te bouwen en te spelen.

De uitbreidingsset Bewaakte Vesting (71362) bevat 468 LEGO stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar die hun Avonturen met Mario startset (71360) graag willen uitbreiden. Met deze set kunnen ze hun eigen unieke levels bouwen. Deze module is ca. 18,5 cm hoog, 38 cm breed en 32 cm diep in de basisopstelling en kan worden omgebouwd en op diverse manieren worden gecombineerd met de startset en andere uitbreidingssets.

Voor deze speelset zijn geen batterijen nodig. De set komt tot leven wanneer je hem combineert met de LEGO Mario figuur uit de startset. De LEGO Super Mario speelgoedbouwsets laten een geliefd personage tot leven komen in de echte wereld. Dankzij het modulaire systeem kunnen fans eindeloze uitdagingen bedenken, bouwen en uitbreiden, die ze zowel alleen als samen met anderen kunnen aangaan.

Je hebt geen Supersterrenkracht nodig om de LEGO stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Ze voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze consistent en compatibel zijn en je ze steeds gemakkelijk en stevig in elkaar kunt zetten. LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, geplet, gedraaid, verhit en grondig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke LEGO set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Deze set bevat digitale bouwinstructies. Je kunt nu gemakkelijk de stappen op je mobiele apparaat volgen of een pdf van de gedrukte bouwhandleiding downloaden. Klik op de knop Bouwinstructies onderaan deze pagina om de instructies te vinden en downloaden.

Verzamel alle LEGO Super Mario sets om het avontuur compleet te maken en urenlang speelplezier te beleven in de wereld van Super Mario. Bestel vandaag nog de LEGO set 71362 Bewaakte Vesting en ga de uitdaging aan in de wereld van Super Mario!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 41.95 (24-05-2023) € 71.00 (03-05-2023) € 62.43

Ook aanbevolen:

foto van lego set71402

Personagepakketten – serie 4

foto van lego set71431

Uitbreidingsset: Bowsers bolide

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.