Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Piranha Plant-powerslide 71365

Met de LEGO set 71365 kunnen kinderen hun eigen Mario avonturen beleven en munten verzamelen op een wipwap met Piranha Planten.
De set bevat een tijdblok, figuren van Goomba en Koopa Troopa, en kan gecombineerd worden met andere LEGO Super Mario sets.
Deze uitbreidingsset is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en helpt hen vaardigheden op te doen in het verzamelen van munten.
De set is een geweldig cadeau voor fans van Super Mario en biedt eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Piranha Plant-powerslide 71365 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 40.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
217
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
10-07-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
71365
lego insiders punten icoon
225
punten

Wil jij jouw eigen Mario avonturen beleven en uitbreiden? Dan is de Piranha Plant-powerslide uitbreidingsset (71365) van LEGO® Super Mario™ perfect voor jou! Met deze set kun jij oefenen met het verzamelen van munten en nóg beter worden in het spelen van je favoriete game.

Deze leuke set is een speelset om te verzamelen en bestaat uit een bouwbare wipwap met een platform op rails en aan elk uiteinde een Piranha Plant. Het doel van het spel is om de wipwap zo snel mogelijk heen en weer te bewegen en de munten te verzamelen, zonder dat je de Piranha Plants aan beide uiteinden raakt. Het Tijdblok in de set kun je gebruiken om extra tijd te verdienen en zo het level te voltooien. Daarnaast zijn er figuren van een Goomba en Koopa Troopa inbegrepen, die LEGO® Mario™ moet verslaan om meer munten te bemachtigen.

De set bestaat uit 217 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Met deze set kun jij jouw eigen unieke levels bouwen en nieuwe vaardigheden opdoen, waardoor je nog beter wordt in het verzamelen van munten.

De Piranha Plant-powerslide uitbreidingsset is gemaakt om te worden gecombineerd met de Avonturen met Mario startset (71360), die de LEGO Mario figuur bevat en kan worden omgebouwd voor nieuwe speelmogelijkheden. Zo kun jij jouw Super Mario universum steeds verder uitbreiden en nieuwe uitdagingen aangaan.

De gratis LEGO® Super Mario app biedt een veilig platform om ideeën met andere fans te delen en instructies PLUS waarmee je deze module nog makkelijker kunt bouwen. Daarnaast biedt de app suggesties voor creatieve manieren om te bouwen en te spelen.

Met de LEGO Super Mario sets komt een geliefd personage tot leven in de echte wereld. Fans kunnen eindeloos creatief speelplezier beleven door hun eigen levels te bouwen met de startset, uitbreidingssets en power-uppakketten. Voor deze creatieve bouwset zijn geen batterijen nodig. De set komt tot leven wanneer je hem combineert met de LEGO® Mario™ figuur uit de startset. De set bevat duidelijke instructies, zodat kinderen zelfstandig kunnen gaan bouwen.

De Piranha Plant-powerslide uitbreidingsset is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen en volwassenen die fan zijn van Super Mario. De module is ca. 12 cm hoog, 27 cm breed en 23 cm diep in de basisopstelling en kan worden omgebouwd en op diverse manieren worden gecombineerd met de startset en andere LEGO® Super Mario™ uitbreidingssets.

LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, geplet, gedraaid, verhit en grondig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke LEGO set voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Je hebt geen Supersterrenkracht nodig om de LEGO® stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Ze voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze steeds opnieuw perfect in elkaar te zetten zijn en altijd een stevig bouwwerk opleveren.

Kortom, met de Piranha Plant-powerslide uitbreidingsset van LEGO® Super Mario™ heb jij alles in huis om de ultieme Super Mario ervaring te beleven. Begin met de startset en bouw jouw Super Mario universum verder uit met deze leuke uitbreidingsset en andere LEGO® Super Mario™ uitbreidingssets. Veel speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (24-05-2023) € 44.99 (05-05-2023) € 39.48

Ook aanbevolen:

foto van lego set71386

Personagepakketten - serie 2

foto van lego set71394

Personagepakketten - serie 3

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.