Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Boomer Bill-spervuur 71366

Maak je klaar voor een razendsnelle uitdaging met de LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Boomer Bill-spervuur (71366)! Voeg deze set toe aan je startset en beleef avonturen met Mario en zijn vrienden.
De set bevat een spinner met 2 Boomer Bill figuren en een ronddraaiend platform.
Combineer met andere sets voor nog meer speelmogelijkheden.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Download de LEGO Super Mario app voor extra speelplezier.

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Boomer Bill-spervuur 71366 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 29.9905-08-2022

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
132
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
71366
lego insiders punten icoon
225
punten

Maak je klaar voor een razendsnelle ronddraaiende uitdaging met deze Uitbreidingsset: Boomer Bill-spervuur (71366) van LEGO® Super Mario™! Voeg deze geinige speelset toe aan je LEGO Super Mario startset (71360) en beleef nog meer avonturen met Mario en zijn vrienden.

De set bestaat uit een spinner met 2 'vliegende' Boomer Bill figuren en een ronddraaiend platform met 2 moeilijkheidsgraden (met of zonder noppen). Hierdoor kunt je zelf kiezen hoe uitdagend je het maakt voor Mario. Bovendien zijn er nog meer speelmogelijkheden dankzij de Shy Guy figuur en een superpaddenstoel.

Krijg je geen genoeg van LEGO Super Mario? Download dan de gratis LEGO Super Mario app! Hierin vind je intuïtieve Instructions PLUS met coole weergavefuncties om het bouwen nog leuker en makkelijker te maken. Ook biedt de app suggesties voor nieuwe manieren om te bouwen en te spelen, plus een veilige omgeving waarin kinderen hun ideeën met andere Mario fans kunnen delen.

Met de inspirerende LEGO Super Mario speelsets komt een geliefd personage tot leven in de echte wereld. Je kunt met de startset, uitbreidingssets en power-uppakketten je eigen levels bouwen en leuke wedstrijdjes houden met vrienden en familie, of er alleen mee spelen. Zo wordt LEGO bouwen nog spannender en avontuurlijker!

Deze uitbreidingsset heeft geen batterijen nodig en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het inspireert ze om hun eigen unieke levels te maken in combinatie met de Avonturen met Mario startset (71360). Deze modulaire speelset is ca. 11,5 cm hoog, 24 cm breed en 20 cm diep in de basisopstelling en kan worden omgebouwd en op allerlei manieren worden gecombineerd met de startset en andere uitbreidingssets.

Maak kennis met de creatieve LEGO Super Mario speelgoedbouwsets en laat een geliefd personage tot leven komen in de echte wereld. Met de sets kunnen fans eindeloze uitdagingen bedenken, bouwen en uitbreiden, die ze zowel alleen als samen met familie en vrienden kunnen aangaan. En het beste van alles? Je hebt geen Supersterrenkracht nodig om de LEGO stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Ze voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze steeds opnieuw perfect in elkaar te zetten zijn en een stevig bouwwerk opleveren.

Als kers op de taart bevat deze set digitale bouwinstructies. Je kunt nu gemakkelijk de stappen op je mobiele apparaat volgen of een pdf van de gedrukte bouwhandleiding downloaden. Zo wordt bouwen nog leuker en makkelijker!

Kortom, met deze Uitbreidingsset: Boomer Bill-spervuur (71366) beleef je nog meer avonturen en uitdagingen met LEGO Super Mario. Verzamel alle sets en bouw je eigen unieke levels! En vergeet niet de gratis LEGO Super Mario app te downloaden voor nog meer speelplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (24-05-2023) € 29.99 (01-08-2022) € 28.48

Ook aanbevolen:

foto van lego set71403

Avonturen met Peach startset

foto van lego set71380

Makersset: Beheers je avonturen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.