Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel 71369

Met Lego set 71369, de Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel, kunnen spelers het spannende koninkrijk van Mario tot leven brengen.
De set bevat het prachtige kasteel van Bowser, ronddraaiende platforms, flippers, een schuddende brug en figuren van Bowser, Boo, Dry Bones en Lava Bubble.
Kinderen kunnen obstakels bedenken en Mario helpen triomferen.
Met de bijbehorende app kunnen spelers hun bouwervaring nog leuker maken en creatief bouwen en spelen.
Deze set inspireert kinderen vanaf 8 jaar om hun eigen unieke levels te creëren.
Bestel nu voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel 71369 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 99.9519-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
1010
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71369
lego insiders punten icoon
750
punten

Welkom in het spannende koninkrijk van Mario, waar het avontuur nooit ophoudt! Met de Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel (71369) kunnen spelers zelf de actie en spanning van het geliefde videogame-personage tot leven brengen met LEGO® Super Mario™. Deze geweldige speelset is een perfect cadeau voor alle fans van Super Mario™, en kan gebruikt worden om de LEGO® Super Mario™ startset (71360) uit te breiden.

De set bevat een prachtig kasteel, dat zich bevindt in het koninkrijk van Bowser, de slechterik die Mario altijd dwarszit. Het kasteel heeft ronddraaiende en schuddende platforms, flippers om Bowsers armen omhoog te brengen en toegang te krijgen tot het ?-blok en het Tijdblok, een schuddende brug, plus figuren van Bowser, Boo, Dry Bones en Lava Bubble. Kinderen kunnen allerlei obstakels en uitdagingen bedenken om de slechteriken te verslaan en hun held, Mario, te helpen triomferen.

Bij deze set hoort ook een gratis LEGO Super Mario app, boordevol plezier! Met de app kunnen spelers hun bouwervaring nog leuker maken, met allerlei coole weergavefuncties en handige tips om creatief te bouwen en te spelen. De app is ook een veilige ruimte waar fans van LEGO® Super Mario™ hun ideeën en avonturen kunnen delen.

Maar het leukste aan deze speelset? Het is eindeloos speelplezier! Met de modulaire startset, de uitbreidingssets en de power-uppakketten kunnen fans hun eigen levels bouwen en hun fantasie de vrije loop laten. Met LEGO® Super Mario™ kunnen kinderen en volwassenen zichzelf blijven uitdagen en vermaken.

De set bevat 1010 onderdelen en is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 8 jaar. Het inspireert ze om hun eigen unieke levels te maken in combinatie met de Avonturen met Mario startset (71360). De set is ca. 23 cm hoog, 47 cm breed en 34 cm diep in de basisopstelling en kan worden omgebouwd en op diverse manieren worden gecombineerd met de startset en andere LEGO® Super Mario™ uitbreidingssets.

En er is nog meer goed nieuws! Je hebt geen batterijen nodig – combineer deze uitbreidingsset gewoon met de LEGO® Mario™ figuur in de startset en het spel kan direct beginnen. Ook zijn LEGO® stenen sinds 1958 getest en voldoen ze aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Je hoeft dus geen Supersterrenkracht te hebben om ze in elkaar te zetten en uit elkaar te halen!

De LEGO® Super Mario™ speelsets om te verzamelen halen een beroemd en geliefd personage tot leven in de echte wereld en bieden fans talloze mogelijkheden om hun eigen levels te bedenken en deze uit te breiden, aan te passen en om te bouwen zodat ze het kunnen opnemen tegen familie en vrienden.

Deze set bevat digitale bouwinstructies. Je kunt nu gemakkelijk de stappen op je mobiele apparaat volgen of een pdf van de gedrukte bouwhandleiding downloaden. Klik op de knop Bouwinstructies onderaan deze pagina om de instructies te vinden en downloaden.

Wacht niet langer en betreed het magische koninkrijk van Super Mario™ met deze ongelofelijke speelset. Verzamel alle startsets, uitbreidingssets en power-uppakketten om eindeloze uren van creatief spelplezier te beleven. Bestel jouw Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel (71369) nu en beleef samen met Mario een onvergetelijk avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 89.95 (31-08-2024) € 99.95 (24-05-2023) € 96.62

Ook aanbevolen:

foto van lego set71419

Uitbreidingsset: Peach' tuin ballonvaart

foto van lego set30509

Uitbreidingsset: Gele Yoshi’s fruitboom

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.