Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Power-uppakket: Bouw-Mario 71373

Maak je LEGO® Super Mario™ figuur cooler en verdien meer punten met het Power-uppakket: Bouw-Mario (71373).
Geschikt voor kinderen vanaf zes jaar die de Avonturen met Mario startset (71360) al hebben.
Deze interactieve outfit kan op de bestaande figuur worden gebouwd en vergroot de speelmogelijkheden.
Gebruik de LEGO Super Mario app voor bouwinstructies en inspiratie.
Een geweldig cadeau dat creativiteit en plezier bevordert.
Combineer met andere Power-uppakketten voor extra mogelijkheden.
Geen batterijen nodig.
Voldoet aan hoge veiligheidsstandaarden.
Met digitale bouwinstructies beschikbaar.

Waar is LEGO Power-uppakket: Bouw-Mario 71373 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 9.9801-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
10
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
71373
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak kennis met LEGO® Super Mario™: het interactieve speelgoed waar je als kind (of als volwassene stiekem ook) alleen maar van kunt dromen! Met het Power-uppakket: Bouw-Mario (71373) kun je jouw LEGO® Mario™ figuur nog cooler maken en nog meer punten scoren door lekker op alles te stampen wat in jouw zelfgemaakte level staat. Het is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf zes jaar die al de Avonturen met Mario startset (71360) hebben en hun speelervaring willen uitbreiden.

Met dit Power-uppakket kun je jouw LEGO® Mario™ figuur aankleden met een interactieve outfit die je zelf kunt bouwen. Deze outfit past perfect op de reeds bestaande figuur uit de Avonturen met Mario startset en vergroot de mogelijkheden. Als LEGO® Mario™ deze outfit draagt, kun je digitale munten verdienen door op de stenen in jouw level te stampen, wat zorgt voor nog meer speelplezier.

Bouwen met LEGO® is niet alleen maar simpelweg blokjes op elkaar plaatsen. Het is een interactief spel dat kinderen van alle leeftijden inspireert om creatief te zijn en hun eigen levels te maken en deze te delen met anderen. Zo kan de gratis LEGO Super Mario app gebruikt worden om de bouwinstructies te vinden en te delen met anderen, plus om inspiratie te vinden voor nieuwe manieren om te bouwen en te spelen.

Met de LEGO Super Mario speelgoedsets om te verzamelen, kunnen kinderen een uniek en beroemd personage tot leven brengen in de echte wereld en stimuleren ze hun probleemoplossend vermogen. Met de modulaire startset, de uitbreidingssets en de power-uppakketten kunnen fans hun eigen levels bouwen en leuke wedstrijdjes houden met vrienden of zelf volop speelplezier beleven.

De LEGO® Super Mario™ collectie is een geweldig cadeau voor elke verjaardag of feestdag voor kinderen en fans vanaf 6 jaar. De bouwsets bevatten geen batterijen en zijn inclusief instructies, zodat kinderen zelfstandig aan de slag kunnen gaan. Het is een geweldige manier om de fantasie en het plezier van kinderen te bevorderen op een educatieve en interactieve manier.

Ontdek ook de andere LEGO® Mario™ upgrades die kunnen worden gecombineerd met de startset en uitbreidingssets: het Power-uppakket: Vuur-Mario (71370), Power-uppakket: Propeller-Mario (71371) en Power-uppakket: Kat-Mario (71372). Voor dit leuke, creatieve bouwspeelgoed zijn geen Supersterrenkracht nodig tijdens het bouwen, want de stenen passen stevig op elkaar en zijn eenvoudig uit elkaar te halen!

De sets zijn van het hoogste kwaliteitsniveau en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen die door LEGO® al sinds 1958 worden nageleefd. Met LEGO® Super Mario™ kan je urenlang bouwen en spelen zonder zorg!

Als laatste is het goed om te vermelden dat deze set digitale bouwinstructies bevat. Je kunt nu gemakkelijk de stappen op je mobiele apparaat volgen of een pdf van de gedrukte bouwhandleiding downloaden. Klik op de knop Bouwinstructies om de instructies te vinden en te downloaden.

Bouw-Mario is helemaal klaar voor actie en jij ook! Ga lekker aan de slag met dit Power-uppakket en inspireer anderen om hetzelfde te doen. Wie weet creëer jij de tofste levels en verdien je de meeste digitale munten!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (24-05-2023) € 17.90 (31-07-2022) € 12.70

Ook aanbevolen:

foto van lego set71365

Uitbreidingsset: Piranha Plant-powerslide

foto van lego set71431

Uitbreidingsset: Bowsers bolide

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.