Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: De val van Thwomp 71376

LEGO set 71376: De val van Thwomp is een uitbreidingsset voor de LEGO Super Mario startset (71360).
Deze set bevat een schuifplatform voor LEGO Mario, waarop hij uitdagende obstakels kan trotseren.
Met digitale instructies in de LEGO Super Mario app en de mogelijkheid om levels te delen, biedt deze set eindeloos speelplezier.
Geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder.
Batterijen zijn niet nodig.
Hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan veiligheidsnormen.
Bestel nu op onze website.
Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie.

Waar is LEGO Uitbreidingsset: De val van Thwomp 71376 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 17.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 39.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
393
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
71376
lego insiders punten icoon
300
punten

Ben jij een echte LEGO® Super Mario™-fan en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Set 71376: De val van Thwomp de perfecte uitbreidingsset voor jou! Met deze set kun je jouw LEGO Super Mario startset (71360) nog verder uitbreiden en nieuwe avonturen beleven.

In deze set vind je een schuifplatform voor LEGO® Mario™, waarop hij verschillende moeilijkheidsgraden kan trotseren. Maar pas op! Er zijn ook figuren van Thwomp en Lava Bubbles die jouw Mario aanvallen. Probeer deze te ontwijken en de Lava Bubbles eraf te gooien om verder te komen in het spel.

De digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Super Mario app maken het bouwen van deze set superleuk en gemakkelijk. Met zoom- en draaifuncties en suggesties voor creatieve manieren om te bouwen en spelen, kun jij jouw eigen unieke levels maken en delen met andere fans.

Met LEGO Super Mario sets komt jouw favoriete personage tot leven in de echte wereld. Bouw zelf de modulaire startset, uitbreidingssets en power-uppakketten voor urenlang plezier alleen of met vrienden. De verbeeldingskracht van LEGO is eindeloos en de mogelijkheden om jouw eigen levels te bouwen zijn onbegrensd.

Deze set is niet alleen een geweldig cadeau voor creatieve kinderen van 8 jaar en ouder, maar ook voor volwassenen die nog steeds van LEGO genieten. Met 393 delen kun je jouw eigen fantasierijke levels bouwen en toevoegen aan jouw Avonturen met Mario startset (71360). Bovendien is deze modulaire set ca. 32,5 cm hoog, 27 cm breed en 17,5 cm diep in de basisopstelling en kan op verschillende manieren worden opgesteld en gecombineerd met andere sets.

En het beste van alles? Er zijn geen batterijen nodig voor deze uitbreidingsset. Combineer hem met de startset voor nog meer speelplezier.

De sets van LEGO Super Mario zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. De LEGO stenen zijn al sinds 1958 consistent van kwaliteit en passen stevig op elkaar. Je hebt geen Supersterrenkracht nodig om deze stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.

Met LEGO® Super Mario™ bouwspeelgoed om te verzamelen komt jouw favoriete personage tot leven in de echte wereld. De sets bieden fans talloze mogelijkheden om hun eigen levels te bedenken, uit te breiden en aan te passen om samen met vrienden of alleen mee te spelen.

Wil jij deze set bestellen? Ga dan snel naar onze website. En mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.98 (10-11-2022) € 53.62 (04-08-2022) € 30.50

Ook aanbevolen:

foto van lego set71389

Uitbreidingsset: Lakitu's wolkenwereld

foto van lego set71364

Uitbreidingsset: Whomps lavafort

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.