Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: King Boo en de spooktuin 71377

De Lego Super Mario uitbreidingsset 71377, King Boo en de spooktuin, bevat personages zoals King Boo, 2 Goomba's en 4 Swoops om een griezelig avontuur te beleven.
Verzamel digitale munten en gebruik de gratis Lego Super Mario app voor extra plezier.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel hem online voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Uitbreidingsset: King Boo en de spooktuin 71377 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 76.9519-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
431
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
7
lego set nummer icoon
71377
lego insiders punten icoon
375
punten

Lego Super Mario fans opgelet! Met de nieuwe uitbreidingsset: King Boo en de spooktuin (71377), beleef je griezelig veel avonturen. Deze verzamelspeelgoedset is een geweldig cadeau voor kinderen die hun Lego Super Mario startset (71360) willen uitbreiden. In deze set vind je figuren van King Boo, 2 Goomba's en 4 Swoops, dus volop actie gegarandeerd.

Laat je fantasie de vrije loop en verzamel digitale munten door op Goomba's en een spinnenweb te stampen, een boom om te gooien en vervolgens op de ronddraaiende Swoops te springen om King Boo omver te gooien en bij de verborgen Superster te komen.

Deze set wordt nog leuker met de intuïtieve Instructions PLUS in de gratis Lego Super Mario app. De app biedt digitale weergavefuncties en creatieve suggesties voor alternatieve manieren om te bouwen en te spelen. Het is bovendien een veilig platform waarop fans hun ideeën kunnen delen. Ontdek het onbegrensde speelplezier van Lego Super Mario speelsets die ideaal zijn voor wedstrijden tussen vrienden of om alleen mee te spelen. Breng een geliefd personage tot leven in de echte wereld en ontwikkel je probleemoplossend vermogen met de startset, uitbreidingssets en power-uppakketten.

Deze set is ca. 17,5 cm hoog, 42,5 cm breed en 27,5 cm diep in de basisopstelling. Hij kan op verschillende manieren worden opgesteld en gecombineerd met de startset en andere uitbreidingssets. Batterijen zijn niet nodig voor dit creatieve bouwspeelgoed, combineer het met de startset voor nog meer speelplezier.

De Lego Super Mario bouwset om te verzamelen laat een beroemd personage tot leven komen in de echte wereld. Met deze set geniet je van onbegrensde mogelijkheden om nieuwe uitdagingen te bedenken en niveaus uit te breiden, aan te passen en om te bouwen, om vervolgens samen met vrienden of alleen mee te spelen.

Lego stenen en onderdelen worden op alle mogelijke manieren getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat elke Lego bouwset voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bovendien zijn Lego bouwstenen al sinds 1958 een begrip in de speelgoedindustrie, ze zijn eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Je hebt dus geen Supersterrenkracht nodig om ermee te bouwen!

Deze Lego uitbreidingsset: King Boo en de spooktuin is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de meest waanzinnige avonturen met Lego Super Mario! Heb jij de nieuwste uitbreidingsset al? Bestel hem snel online en ontdek het onbegrensde speelplezier zelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 56.67 (10-11-2022) € 94.99 (10-04-2023) € 80.91

Ook aanbevolen:

foto van lego set71404

Uitbreidingsset: Goomba’s schoen

foto van lego set71420

Uitbreidingsset: Rambi de neushoorn

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.