Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Power-uppakket: Pinguïn-Mario 71384

Met het LEGO Super Mario Power-uppakket: Pinguïn-Mario (71384) kan je jouw speelervaring nog grappiger maken.
Het pak bevat een interactief pak voor LEGO Mario, waarmee je extra digitale munten kunt verdienen.
Het is ontworpen voor jonge trendsetters die al de Avonturen met Mario startset hebben.
Bouw en speel met LEGO Super Mario via de app en creëer je eigen levels.
Het Pinguïn-Mario pakket is een leuk cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel nu en maak jouw avontuur nog leuker!

Waar is LEGO Power-uppakket: Pinguïn-Mario 71384 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 3.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 9.701-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
18
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
71384
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een fanatieke LEGO® Super Mario™ fan en wil jij jouw speelervaring nog grappiger maken? Dan heb je het Power-uppakket: Pinguïn-Mario (71384) nodig! Dit pakket bevat een interactief pak voor LEGO® Mario™, waarmee jij als speler extra digitale munten kunt verdienen door hem op zijn buik te laten schuiven, net als een pinguïn! Hoe cool is dat?

Het Pinguïn-Mario pakket is speciaal ontworpen voor jonge trendsetters die de Avonturen met Mario startset (71360) met LEGO Mario figuur al in huis hebben. Dit pakket is een geweldig cadeau voor creatieve kinderen en fans vanaf 6 jaar waarmee ze hun LEGO® Super Mario™ startset en uitbreidingssets kunnen aanpassen en hun eigen uitdagende levels kunnen bedenken.

Bouwen en spelen met LEGO® Super Mario™ wordt nog leuker met dit Power-up Pinguïn-Mario pakket. De bouwinstructies voor deze set vind je in de doos en in de gratis LEGO Super Mario app. De app vormt een veilig platform waarop kinderen hun ideeën kunnen delen en biedt inspiratie voor creatieve manieren om te bouwen en te spelen. Zo kun jij je eigen Mario level bedenken en met vrienden, familie of in je eentje spelen!

Met LEGO® Super Mario™ brengen we een beroemd Nintendo® personage tot leven in de echte wereld. Fans kunnen hun eigen unieke levels maken, uitbreiden en ombouwen. Met de startset, uitbreidingssets en power-uppakketten kun je urenlang bouwen en spelen. En naast het Pinguïn-Mario pakket is er ook het Power-uppakket: Tanuki-Mario (71385) verkrijgbaar waarmee jij jouw LEGO® Mario™ figuur kunt aanpassen.

Laat LEGO® Super Mario™ fans doen alsof ze een pinguïn zijn! Dit bouwbare accessoire past op de LEGO® Mario™ figuur uit de Avonturen met Mario startset (71360). Wanneer spelers LEGO® Mario™ dit pak aantrekken, kunnen ze extra digitale munten verdienen door hem op zijn buik te laten schuiven als een pinguïn! Dit bouwspeelgoed om te verzamelen is een leuk cadeautje voor een verjaardag of de feestdagen.

De set bevat instructies met afbeeldingen, zodat kinderen zelfstandig aan de slag kunnen met bouwen. En de gratis LEGO® Super Mario™ app biedt niet alleen bouwinstructies, maar ook inspiratie voor manieren om te bouwen en te spelen en nog veel meer. Op LEGO.com/devicecheck vind je een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.

LEGO® stenen voldoen aan strikte industrienormen, zodat ze elke keer weer eenvoudig en stevig op elkaar kunnen worden gezet voor robuuste bouwwerken. LEGO® onderdelen worden gegooid, geplet, gedraaid, verhit en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Laten we samen de wereld van LEGO® Super Mario™ ontdekken en onze eigen avonturen bouwen! Bestel nu het Power-uppakket: Pinguïn-Mario (71384) en zorg dat jouw avontuur nóg leuker wordt!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.98 (10-11-2022) € 9.99 (13-07-2022) € 7.93

Ook aanbevolen:

foto van lego set71408

Uitbreidingsset: Peach’ kasteel

foto van lego set71362

Uitbreidingsset: Bewaakte vesting

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.