Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Personagepakketten - serie 2 71386

De LEGO set 71386 is een verzameling van verschillende bouwbare personages voor interactief speelplezier met LEGO Super Mario.
Elk personage heeft een actielabel en er zijn in totaal 10 personages om te verzamelen.
De personages kunnen worden gebruikt in combinatie met de Avonturen met Mario startset (71360).
Instructies en digitale functies zijn beschikbaar in de LEGO Super Mario app.
Deze speelsets zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en bieden eindeloze creatieve mogelijkheden.
Bestel nu en bouw je eigen LEGO Super Mario wereld!

Waar is LEGO Personagepakketten - serie 2 71386 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
24
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
71386
lego insiders punten icoon
30
punten

Fan van LEGO® Super Mario™? Dan hebben we goed nieuws! Maak nu nog meer spannende levels met de nieuwste serie personagepakketten (71386). Elk verrassingspakket bevat een bouwbaar personage met een actielabel. Er zijn in totaal 10 LEGO Super Mario personages om te verzamelen, waaronder Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba en nog veel meer!

Maar deze personages zijn niet alleen leuk om te verzamelen, ze zijn ook ontworpen voor interactief speelplezier met de Avonturen met Mario startset (71360) die je nodig hebt om de personages te gebruiken. Elke keer dat LEGO Mario op een personage springt, reageert hij op verschillende manieren. Zo worden de spannende avonturen die je kunt beleven met LEGO Super Mario eindeloos!

Maar dat is niet alles. In elk personagepakket en in de LEGO Super Mario app vind je instructies. Dankzij de coole app krijg je toegang tot digitale functies die het bouwen nog leuker maken. Ook biedt de app inspirerende tips en een veilig platform waarop kinderen ideeën kunnen delen. Niet alleen kinderen, maar ook volwassen bouwers kunnen genieten van deze legendarische speelsets.

De LEGO Super Mario speelsets zijn geweldige cadeaus die een geliefd personage tot leven brengen in de echte wereld. Met de startset, uitbreidingssets en power-uppakketten kunnen kinderen hun eigen levels bouwen. Combineer de personages met de startset, bouw iets nieuws en voeg ook de LEGO Super Mario uitbreidingssets toe voor de leukste solo-uitdagingen en spannende wedstrijdjes met familie en vrienden.

Elke verpakking bevat instructies met afbeeldingen, zodat kinderen zelfstandig aan de slag kunnen met bouwen. Bovendien bevat de gratis LEGO Super Mario app bouwinstructies, coole weergavefuncties om het bouwen nog leuker te maken en nog veel meer! De app is beschikbaar op een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten, die je gemakkelijk kunt vinden op LEGO.com/devicecheck.

Kinderen kunnen zowel alleen als met vrienden spelen met de interactieve LEGO Super Mario speelsets, waarbij een geliefd personage tot leven komt in de echte wereld. Ze kunnen eindeloze creatieve uitdagingen bedenken door de sets anders te bouwen. Natuurlijk geldt dit niet alleen voor kinderen, want LEGO Super Mario is even leuk voor volwassenen! Met LEGO stenen en onderdelen die consistent en compatibel zijn, garanderen wij de hoogste kwaliteit.

Sinds 1958 voldoen LEGO onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer consistent en compatibel zijn en goed op elkaar passen. LEGO stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Daardoor kunnen wij garanderen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en veilig zijn om mee te bouwen en te spelen.

Kortom, de nieuwe serie personagepakketten voor LEGO Super Mario bieden talloze mogelijkheden voor interactief speelplezier. Maak je eigen avonturen met LEGO Mario en zijn vrienden, en laat je verrassen door de vele digitale functies die de app biedt. Bestel nu en bouw je eigen LEGO Super Mario wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.45 (24-05-2023) € 79.95 (25-05-2023) € 41.70

Ook aanbevolen:

foto van lego set71372

Power-uppakket: Kat-Mario

foto van lego set71415

Uitbreidingsset: IJs-Mario pak en ijswereld

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.