Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Avonturen met Luigi startset 71387

Ontdek de interactieve wereld van LEGO Super Mario met de Avonturen met Luigi startset (71387).
Verdien digitale munten, bouw je eigen levels en combineer sets voor eindeloos speelplezier.
De startset bevat een interactieve LEGO Luigi figuur en een uitdagende torenomgeving.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Ontdek de wereld van LEGO Super Mario nu!

Waar is LEGO Avonturen met Luigi startset 71387 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 41.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 45.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
280
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
10-07-2021
exit datum icoon
31-07-2026
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
71387
lego insiders punten icoon
450
punten

Maak kennis met de interactieve wereld van LEGO® Super Mario™ met de Avonturen met Luigi startset (71387)! Deze geweldige set is dé perfecte verrassing voor jonge trendsetters en bevat een LEGO® Luigi™ figuur die direct reageert via een lcd-scherm en een luidspreker. Spelers verdienen digitale munten door LEGO Luigi te helpen op de ronddraaiende wip, hem te laten vliegen, interacties te hebben met roze Yoshi en Boom Boom en een Bone Goomba te verslaan. LEGO Luigi reageert ook op de nougatbruine stenen in deze Torenomgeving en verdient extra beloningen met het ?-blok.

Creatief plezier
In de gratis LEGO Super Mario app vind je de bouwinstructies voor de set en nog veel meer inspiratie om levels op nieuwe manieren te bouwen. LEGO Super Mario biedt hierdoor urenlang creatief plezier!

Onbeperkte mogelijkheden
Met deze LEGO Super Mario sets bieden wij een nieuwe manier om in de echte wereld met beroemde Super Mario personages te spelen. We hebben verschillende startsets, uitbreidingssets en power-uppakketten die je op talloze manieren met elkaar kunt combineren, zodat jij je eigen levels kunt bouwen. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos en is elk kind verzekerd van buitengewoon speelplezier!

LEGO Luigi Figuur
Deze LEGO Luigi startset beschikt over een interactieve LEGO® Luigi™ figuur die werkt op 2 AAA-batterijen (niet meegeleverd). Deze figuur biedt een zeer interactieve speelervaring waarbij spelers direct feedback en beloningen ontvangen voor hun creativiteit. Zo is elke speelsessie weer een verrassing!

Digitale munten verzamelen
Beweeg LEGO® Luigi™ van de startbuis naar de vlaggenstok en verzamel onderweg digitale munten bij de ronddraaiende wip, vlieguitdaging, en door interacties met het ?-blok en de figuren van roze Yoshi, Boom Boom en de Bone Goomba. Dit maakt het verzamelen van punten en voltooien van levels extra spannend!

Torenomgeving
De LEGO Luigi startset biedt een rijke en uitdagende torenomgeving waarin kinderen hun LEGO Luigi avonturen tot leven kunnen wekken! LEGO Super Mario reageert op verschillende manieren op de nougatbruine stenen in deze torenomgeving die het een realistisch uiterlijk geven.

Modulaire bouwset
Deze modulaire, 280-delige LEGO® bouwset vormt een leuk cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor creatieve kinderen vanaf 6 jaar. De set kan op verschillende manieren worden ingedeeld en gecombineerd met andere LEGO® Super Mario™ sets. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om jouw eigen unieke levels te creëren.

Veilige online omgeving
In de gratis LEGO® Super Mario™ app vind je de bouwinstructies, inspiratie, creatieve tips en veilige online omgeving voor kinderen om de door hen gecreëerde ideeën te delen. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.

Ontdek de wereld van LEGO Super Mario
LEGO® Super Mario™ brengt beroemde Nintendo personages tot leven in de echte wereld en biedt fans eindeloze mogelijkheden om hun eigen unieke levels te bedenken, uit te breiden, aan te passen en om te bouwen. LEGO® stenen en onderdelen voldoen aan hoge industrienormen om ervoor te zorgen dat ze gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. En dit doen we al sinds 1958! Bovendien worden de LEGO® onderdelen op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Dus, waar wacht je nog op? Kom en ontdek de wereld van LEGO Super Mario met de Avonturen met Luigi startset (71387)!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.99 (06-09-2024) € 59.99 (13-07-2022) € 44.90

Ook aanbevolen:

foto van lego set71422

Uitbreidingsset: Picknick bij Mario's huis

foto van lego set71428

Uitbreidingsset: Yoshi's eigenaardige woud

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.