Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Bowsers luchtschip 71391

Met LEGO set 71391 kunnen jonge en oudere fans het legendarische luchtschip van Bowser bouwen in vlieg- of levelmodus.
Overwin uitdagende obstakels, zoals Bowsers mechahand en een POW-blok, met behulp van Kamek, Rocky Wrench en Goomba.
Deze 1152-delige set is een ideaal cadeau voor kinderen vanaf acht jaar en biedt eindeloos speelplezier met LEGO Super Mario.
Bestel nu en beleef fantastische avonturen!

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Bowsers luchtschip 71391 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Bijenkorf Bijenkorf € 39.7519-06-2023
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 62.9601-08-2022
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 64.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 71.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8419-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
1152
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
10-07-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
71391
lego insiders punten icoon
750
punten

Met deze spectaculaire uitbreidingsset (71391) kunnen jonge en oudere fans van LEGO® Super Mario™ hun spelwereld nog boeiender maken. Deze set biedt de mogelijkheid om het legendarische luchtschip van Bowser te bouwen. Het schip kan worden ingesteld op de "vliegmodus" of worden uitgeklapt voor de prestatiegerichte "levelmodus". Bewijst je strategisch inzicht door uitdagende obstakels te overwinnen, zoals Bowsers mechahand en een POW-blok om een Rocky Wrench uit zijn schuilplaats te lokken. (Belangrijk: om volop te kunnen genieten van deze uitbreidingsset, dien je te beschikken over de startset 71360 of 71387.)

De set is voorzien van beeldschone figuren van Kamek, een Rocky Wrench en een Goomba, evenals een kanonbuis waarmee je kan beginnen aan een intens level van 90 seconden. Jongeren kunnen alleen spelen, samenwerken met een vriend of vriendin of het tegen elkaar opnemen met nog een LEGO® Mario™ of LEGO® Luigi™ figuur. De fantastische LEGO Super Mario app bevat stijlvol vormgegeven bouwinstructies, creatieve ideeën en nog veel meer.

Het eindeloos speelplezier met LEGO Super Mario speelgoedsets zorgt dat de geliefde Super Mario personages komen tot leven in de echte wereld. Het zijn prachtige cadeaus voor kinderen vanaf acht jaar en volwassenen die op zoek zijn naar een creatieve uitdaging. Dit is het perfecte geschenk voor jouw trendsettende neefje of nichtje, of voor die vriend of vriendin die van videogames en LEGO houdt.

Met deze bijzondere uitbreidingsset (71391) kunnen jongere en oudere fans de schitterende wereld van LEGO® Super Mario™ tot leven brengen. De set bevat:

- Een imposant Bowsers luchtschip.
- Personen in de vorm van LEGO® figuren van het persona Kamek, een Rocky Wrench en een Goomba.
- Een POW-blok dat kan dienen als onderdeel van een uitdagend niveau. Deze kanonbuis laat je beginnen aan een intens level van 90 seconden en hiermee verdien je meer digitale munten.
- In de uitgeklapte levelmodus vinden de spelers een boeiende omgeving met vele uitdagingen. De spelers kunnen bijvoorbeeld Kameks bezem gebruiken om de Mechahand van Bowser te verslaan en de mast te doen omvallen.
- Deze 1152-delige speelgoedset is een inspirerend geschenk voor een verjaardag of een feestdag voor kinderen vanaf acht jaar die reeds beschikken over een LEGO® Super Mario™ startset. Om te kunnen spelen heb je immers een startset nodig.
- Leuk om alleen mee te spelen, maar je kan ook verbinding maken via Bluetooth met de LEGO® Mario™ of LEGO® Luigi™ figuur van een vriend of vriendin (extra figuren worden apart verkocht) om meer digitale munten te verdienen door samen te werken.
- Dit luchtschip is 30 cm hoog, 35 cm lang en 19 cm breed in de displayopstelling en kan worden uitgeklapt en op verschillende manieren worden gecombineerd met andere LEGO® Super Mario™ sets.
- De gratis LEGO® Super Mario™ app bevat de bouwinstructies, inspiratie, een veilige omgeving waar kinderen hun ideeën kunnen delen en nog veel meer.
- In de LEGO® Super Mario™ bouw- en speelsets komen Super Mario personages tot leven in de echte wereld. Ze bieden eindeloze leuke, creatieve uitdagingen door de sets uit te breiden, aan te passen en interactief mee te spelen.
- LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen die garanderen dat ze compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Dit is al zo sinds 1958.
- LEGO® bouwstenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO set 71391 van Bowsers luchtschip is een thuisspeelset met heel veel uitdaging. De set biedt kinderen en volwassenen spannende avonturen en kan de eerste kennismaking zijn met creatieve ideeën en strategisch denken bij het bouwen van unieke levels en het bestrijden van legendarische vijanden. LEGO Super Mario speelgoedsets zijn een de ideale manier om te kunnen genieten van urenlang spelplezier. Bestel nu en beleef vele fantastische avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.75 (20-03-2023) € 99.99 (13-07-2022) € 78.42

Ook aanbevolen:

foto van lego set71415

Uitbreidingsset: IJs-Mario pak en ijswereld

foto van lego set40414

Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.