Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Power-uppakket: Kikker-Mario 71392

Het Power-uppakket Kikker-Mario (71392) is een uitbreidingsset voor de LEGO Super Mario-serie.
Met dit pak kan LEGO Mario extra digitale munten verzamelen door rond te springen en maakt het spettergeluiden bij het landen.
De set bevat waterlelies en blauwe waterelementen om levels nog leuker te maken.
Het pak past op de LEGO Mario figuur uit de startset (71387) of de LEGO Luigi figuur uit de startset (71360).
Deze set is een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en biedt urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Power-uppakket: Kikker-Mario 71392 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 5.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 5.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 9.9801-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
11
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-08-2021
exit datum icoon
31-07-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
71392
lego insiders punten icoon
75
punten

Wil jij jouw LEGO® Super Mario™ speelervaring naar een hoger niveau tillen? Dan heb je het Power-uppakket Kikker-Mario (71392) nodig! Met dit interactieve kikkerpak voor LEGO® Mario™ (figuur niet inbegrepen) kun je extra digitale munten verzamelen door hem te laten rondspringen. Bovendien worden er spettergeluiden afgespeeld wanneer hij landt, waardoor het gevoel van een echte kikker nog meer wordt benadrukt.

Dit power-uppakket is een ideaal cadeau voor kinderen die al in het bezit zijn van de startset (71360) met LEGO Mario of de startset (71387) met de LEGO® Luigi™ figuur. Met deze uitbreidingsset kun je urenlang speelplezier beleven en de LEGO Super Mario-wereld nog verder ontdekken.

Met de bouwinstructies in de doos en de gratis LEGO Super Mario app, kun je makkelijk aan de slag gaan met het bouwen en spelen met deze set. De app biedt bovendien een veilige omgeving waar kinderen hun ideeën kunnen delen en tips kunnen vinden voor creatief bouwen en spelen.

LEGO Super Mario speelgoedsets brengen de wereld van Super Mario tot leven in jouw eigen huis. Met de startset, uitbreidingssets en power-uppakketten kunnen fans van alle leeftijden hun eigen uitdagende levels maken om alleen of samen met vrienden mee te spelen. Dit is dé manier om de avonturen van jouw Super Mario-helden in de echte wereld te beleven!

Met het Kikker-Mario power-uppakket kun je springen en spetteren in leuke LEGO® Super Mario™ levels. Deze set past op de LEGO® Mario™ figuur uit de Avonturen met Mario startset (71387) of de LEGO® Luigi™ figuur uit de Avonturen met Luigi startset (71360). Wanneer je LEGO® Mario™ dit pak laat dragen, kun je extra digitale munten verdienen door hem net als een kikker te laten springen. Elke keer dat de figuur landt, worden er spettergeluiden afgespeeld.

Het power-uppakket bevat ook waterlelies en blauwe LEGO® 'waterelementen' waarmee kinderen hun levels nog leuker kunnen maken. In de bijgeleverde instructies met afbeeldingen kunnen kinderen zelfstandig aan de slag met bouwen. De gratis LEGO® Super Mario™ app bevat bovendien bouwinstructies, inspiratie voor verschillende manieren van bouwen en spelen, en nog veel meer.

Dit bouwspeelgoed om te verzamelen is een leuk cadeautje voor een verjaardag of de feestdagen voor creatieve kinderen vanaf 6 jaar waarmee ze hun LEGO® Super Mario™ startset en uitbreidingssets kunnen aanpassen. Er zijn nog meer LEGO® Super Mario™ Power-uppakketten verkrijgbaar die je kunt combineren met de startsets en uitbreidingssets, zoals het Power-uppakket: Bijen-Mario (71393).

Met de geweldige LEGO® Super Mario™ speelgoedsets komen beroemde Super Mario personages tot leven in de echte wereld en kunnen fans hun eigen unieke levels bedenken en uitbreiden om alleen of samen met vrienden mee te spelen. LEGO® bouwstenen voldoen al sinds 1958 aan strenge industrienormen om ervoor te zorgen dat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen. Bovendien worden LEGO® onderdelen op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Ga voor nog meer LEGO® Super Mario™ speelplezier en ervaar de magie van het echte leven! Bestel nu het Kikker-Mario power-uppakket (71392) en ontdek jouw eigen creativiteit in het bouwen en spelen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.98 (15-06-2023) € 24.99 (12-11-2022) € 9.52

Ook aanbevolen:

foto van lego set71403

Avonturen met Peach startset

foto van lego set71418

Makersset: Creatieve gereedschapskist

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.