Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Bowser Jr.'s Clown-capsule 71396

Maak kennis met de LEGO Super Mario Bowser Jr.
's Clown-capsule! Deze uitbreidingsset biedt extra actie en avontuur aan de LEGO Super Mario sets.
Kinderen kunnen hun figuren in de Clown-capsule zetten en de lucht in vliegen om munten te verzamelen.
Deze set bevat 84 delen en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Combineer de Clown-capsule met andere LEGO Super Mario sets voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en ontdek eindeloze avonturen met Mario en Luigi!

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Bowser Jr.'s Clown-capsule 71396 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 5.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 8.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
84
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
71396
lego insiders punten icoon
75
punten

De LEGO Super Mario wereld wordt uitgebreid met de geweldige uitbreidingsset Bowser Jr.'s Clown-capsule! Deze set is speciaal ontworpen voor jongeren vanaf 6 jaar en biedt extra actie en avontuur aan de reeds populaire LEGO Super Mario sets. De set bestaat uit een bouwbare Clown-capsule van Bowser Jr. en een LEGO speelfiguur van een Bob-omb als extra toevoeging aan de LEGO Super Mario startset.

Kinderen kunnen hun LEGO Super Mario figuren in de Clown-capsule zetten en de lucht in vliegen om digitale munten te verzamelen. Let op: om deze uitbreidingsset te kunnen gebruiken, is de startset 71360 of 71387 nodig. In de bijbehorende LEGO Super Mario app kunnen kinderen bouwinstructies vinden en inspiratie opdoen voor leuke bouw- en speelideeën. Zo kunnen ze hun creaties veilig delen in een digitale omgeving.

Met de LEGO Super Mario speelgoedsets kunnen fans hun eigen unieke levels maken, aanpassen en uitbreiden voor eindeloze muntenverzamelpret. De startsets, uitbreidingssets en power-uppakketten zijn geweldige cadeaus voor jonge trendsetters die dol zijn op creatieve en uitdagende spelletjes.

De uitbreidingsset Bowser Jr.'s Clown-capsule bevat 84 delen en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De set is een prachtig cadeau voor de feestdagen of als verrassing voor jonge trendsetters die al een LEGO Super Mario startset hebben. De bouwbare Clown-capsule van Bowser Jr. is ongeveer 4 cm hoog, 5 cm lang en 10 cm breed en kan gecombineerd worden met andere LEGO Super Mario sets.

De bijbehorende LEGO Super Mario app bevat digitale instructies, inspirerende ideeën en nog veel meer. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen unieke levels bedenken en bouwen. De LEGO onderdelen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn uitgebreid getest op veiligheid. Zo kunnen kinderen veilig en zorgeloos spelen met hun LEGO Super Mario sets.

Voeg deze geweldige Bowser Jr.'s Clown-capsule uitbreidingsset toe aan je LEGO Super Mario collectie en beleef de meest adembenemende avonturen in de lucht! Met onbegrensde mogelijkheden om je levels uit te breiden, te verbeteren en opnieuw uit te vinden, verveel je je nooit met deze fantastische LEGO Super Mario speelgoedsets. Bestel de Bowser Jr.'s Clown-capsule nu en ga op avontuur met Mario en Luigi!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.98 (15-06-2023) € 9.99 (15-07-2022) € 9.15

Ook aanbevolen:

foto van lego set71408

Uitbreidingsset: Peach’ kasteel

foto van lego set71430

Uitbreidingsset: Sneeuwavontuur met penguin en familie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.