Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Avonturen met Peach startset 71403

De Avonturen met Peach startset (71403) van LEGO® Super Mario™ is een must-have voor fans van LEGO®.
De set bevat een interactieve LEGO® Peach™ figuur die verbonden kan worden met LEGO® Mario™ of LEGO® Luigi™ om bonusmunten te verdienen.
Met accessoires en interactieve elementen, zoals fruit en een Lava Bubble, biedt de set urenlang speelplezier.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan gecombineerd worden met andere LEGO® Super Mario™ sets.
De LEGO® Super Mario™ app biedt inspiratie en bouwinstructies.
Kwaliteit en veiligheid zijn gegarandeerd met LEGO®.
Koop nu en beleef urenlang plezier!

Waar is LEGO Avonturen met Peach startset 71403 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 53.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 59.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
354
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-07-2026
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
71403
lego insiders punten icoon
450
punten

Avonturen met Peach startset (71403) van LEGO® Super Mario™: een fruitig avontuur voor jongeren en volwassenen!

Ben jij of ken jij een fan van LEGO® Super Mario™? Dan is deze Avonturen met Peach startset (71403) een echte must-have! Het is de ideale manier om een kind of volwassene kennis te laten maken met de interactieve wereld van LEGO® Super Mario™. In deze set zit namelijk een interactieve LEGO® Peach™ figuur die verbonden kan worden met LEGO® Mario™ of LEGO® Luigi™ (extra figuren niet inbegrepen) om samen bonusmunten te verdienen.

Maar dat is nog niet alles! Deze startset biedt urenlang plezier dankzij de vele bijbehorende accessoires en interactieve elementen. Zo kun je de figuren rood fruit geven en kijken hoe ze erop reageren. Of lanceer de Lava Bubble om Lemmy van de toren te werpen! Verdien digitale munten door LEGO® Peach™ te laten schommelen en speel met de gele Toad. Het vliegende ?-blok geeft natuurlijk ook beloningen! Wanneer je LEGO® Peach™ het rode fruit geeft, reageert ze op een leuke manier. Kinderen kunnen het fruit ook aan de gele Toad of een andere interactieve figuur (niet inbegrepen) geven. ‘Eet’ het fruit en verdien nog meer munten!

Met de LEGO® Super Mario™ startsets en uitbreidingssets kunnen fans de ultieme creativiteit beleven. Ze kunnen unieke levels bouwen, aanpassen en ombouwen voor nog meer speelplezier! Deze set bevat maar liefst 354-delige bouwpakketten die op allerlei manieren gecombineerd en herbouwd kunnen worden met andere LEGO® Super Mario™ sets. Dit maakt deze startset tot een leuk cadeau idee voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 6 jaar.

De LEGO® Super Mario™ app van deze Avonturen met Peach startset (71403) biedt inspirerende ideeën en digitale, stapsgewijze bouwinstructies. Op de LEGO.com/devicecheck pagina vind je een overzicht van compatible Android- en iOS-apparaten. Leef je uit en bouw unieke levels, om er daarna urenlang muntenverzamelplezier mee te beleven!

Kwaliteit is gegarandeerd met LEGO® stenen en onderdelen die voldoen aan strikte industrienormen om ervoor te zorgen dat ze compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten zijn, iets wat al sinds 1958 het geval is! Veiligheid staat bij LEGO® bovendien hoog in het vaandel. De LEGO® onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Werk samen met je vrienden of familie-leden en verken de interactieve wereld van LEGO® Super Mario™. Laat onze Avonturen met Peach startset (71403) het begin zijn van nog meer fruitige en interactieve avonturen met LEGO® Super Mario™!

Koop nu de Avonturen met Peach startset (71403) en beleef urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (25-05-2023) € 59.99 (13-07-2022) € 54.48

Ook aanbevolen:

foto van lego set71410

Personagepakketten – serie 5

foto van lego set71363

Uitbreidingsset: Desert Pokey

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.