Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Goomba’s schoen 71404

Ben jij klaar voor eindeloze avonturen in de wereld van LEGO Super Mario? Met de Uitbreidingsset: Goomba's schoen kunnen kinderen unieke levels bouwen en uitbreiden.
De set bevat de bouwbare Goomba's schoen en een LEGO Super Mario figuur.
Combineer met een startset en gebruik de LEGO Super Mario app voor instructies en inspiratie.
Deze uitbreidingsset zorgt voor urenlang speelplezier en stimuleert de verbeeldingskracht.

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Goomba’s schoen 71404 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
76
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-07-2023
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
71404
lego insiders punten icoon
45
punten

Ben jij klaar voor eindeloze avonturen in de wereld van LEGO® Super Mario™? Dan is de Uitbreidingsset: Goomba's schoen (71404) de perfecte toevoeging aan jouw collectie. Met deze set kunnen kinderen vanaf 6 jaar hun fantasie de vrije loop laten en unieke levels bouwen en uitbreiden.

De set bestaat uit een bouwbare versie van Goomba's schoen en een LEGO speelgoedfiguur van het Super Mario personage Goomba. Voeg de Goomba toe aan de levels die je maakt en zie hoe jouw helden – LEGO Mario, LEGO Luigi of LEGO Peach – de schoen veroveren en erin rondspringen en salto's maken om digitale munten te verdienen.

Om te spelen heb je een startset nodig: 71360, 71387 of 71403. Als je deze al hebt, dan is deze uitbreidingsset een fantastische toevoeging. En als cadeau voor de feestdagen of als verrassing voor een trendsetter die al een startset heeft, is het een geweldige keuze.

Naast de set zelf krijg je ook toegang tot de bijbehorende LEGO Super Mario app. Hier vind je bouwinstructies voor de set, maar kun je ook inspiratie opdoen en je creaties met anderen delen. Zoals altijd kun je rekenen op de hoogste kwaliteit en veiligheid van LEGO onderdelen - deze zijn uitvoerig getest en voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

De uitbreidingsset is perfect voor creatief speelplezier. Kinderen kunnen hun eigen unieke werelden bouwen en urenlang spelen en munten verzamelen. En met de mogelijkheid om levels uit te breiden en om te bouwen, is de enige beperking hun verbeeldingskracht.

Met de LEGO Super Mario speelgoedsets om te verzamelen kunnen kinderen van alle leeftijden hun fantasie de vrije loop laten. En met de Goomba's schoen uitbreidingsset kunnen ze nu nog leukere levels maken en springen, stampen en salto's maken in de wereld van Super Mario.

Ga naar LEGO.com/devicecheck om te controleren of jouw apparaat compatibel is en download de app om te beginnen met bouwen en spelen. En vergeet niet: de avonturen zijn eindeloos met LEGO Super Mario!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (02-04-2024) € 34.99 (25-05-2024) € 15.19

Ook aanbevolen:

foto van lego set71401

Uitbreidingsset: Verstoppertje in Luigi’s Mansion™

foto van lego set71428

Uitbreidingsset: Yoshi's eigenaardige woud

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.