Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Reuzen-Spikes wolkentop uitdaging 71409

De LEGO set 71409, Reuzen-Spikes wolkentop uitdaging, is een uitbreidingsset voor de LEGO Super Mario™ games.
Deze set bevat bekende uitdagingen, zoals het verslaan van vijanden en het verdienen van digitale munten.
Met 540 delen kunnen kinderen hun eigen unieke levels creëren en combineren met andere Super Mario™ speelsets.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en kan worden gebruikt met de LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ figuren en bijbehorende app.
De LEGO® onderdelen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen.

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Reuzen-Spikes wolkentop uitdaging 71409 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 5919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 65.0601-08-2022

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
540
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-07-2023
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
71409
lego insiders punten icoon
315
punten

Laten we een LEGO Super Mario™ level bouwen tussen de wolken! Met de Uitbreidingsset: Reuzen-Spikes wolkentop uitdaging (71409) hebben we alle bekende uitdagingen uit de Super Mario™ games binnen handbereik. We krijgen zelfs 3 toffe LEGO figuren bij deze set: een Reuzen-Spike, een Boomerang Bro en een Piranha Plant. En nog beter, we kunnen digitale munten verdienen door het op te nemen tegen de Reuzen-Spike, op oranje paddenstoeltrampolines te springen om bij de Boomerang Bro te komen of het supersterblok te gebruiken! En dat is nog lang niet alles, want we kunnen deze set combineren met andere LEGO Super Mario™ speelsets om onze eigen unieke levels te maken en uit te breiden.

Een van de coolste dingen aan deze set is dat we hem kunnen gebruiken met de LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ figuren en dat we een bijbehorende app kunnen downloaden voor nog meer speelplezier! Hier kunnen we niet alleen de bouwinstructies vinden, maar ook tips voor een nog leukere creatieve ervaring. Het is dus echt een geweldig cadeau voor trendsetters vanaf 7 jaar en ideaal om alleen of samen mee te spelen.

Als we al een LEGO® Super Mario™ startset (71360, 71387 of 71403) hebben, is deze 540-delige set een topaanvulling om ons spel verder uit te breiden. Als we nog geen startset hebben, vergeet dan niet deze toe te voegen aan onze collectie, omdat die vereist is om met deze set te kunnen spelen.

Met deze kleurrijke LEGO® Super Mario™ uitbreidingsset gaan we een gloednieuw level hoog in de lucht creëren en dit doen we met behulp van de Super Mario™ tegenstanders en uitdagingen! Zo ontwijken we de puntige roller die de Reuzen-Spike gooit, krijgen we speciale krachten van het supersterblok en springen we op de wipwap om de Piranha Plant te verslaan en digitale munten te verdienen. En hebben we al gezegd dat er oranje paddenstoeltrampolines zijn waar we op kunnen springen om bij de Boomerang Bro te komen?

Als we deze set combineren met andere LEGO Super Mario™ speelgoedsets, zoals de startset en andere uitbreidingssets, kunnen we onze eigen unieke levels bouwen, uitbreiden en ombouwen voor urenlang spelen en munten verzamelen.

En wees gerust, LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan hoge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze eenvoudig en goed op elkaar passen voor stevige bouwwerken. Veiligheid heeft bij LEGO ook altijd prioriteit, want de bouwstenen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus laten we onze fantasie de vrije loop laten en ons eigen unieke level bouwen met de Uitbreidingsset: Reuzen-Spikes wolkentop uitdaging (71409) van LEGO® Super Mario™!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.99 (12-07-2024) € 69.99 (13-07-2022) € 56.57

Ook aanbevolen:

foto van lego set71368

Uitbreidingsset: Toads schattenjacht

foto van lego set71430

Uitbreidingsset: Sneeuwavontuur met penguin en familie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.