Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De machtige Bowser™ 71411

De LEGO set 71411: De Machtige Bowser is een gedetailleerde bouwset van het bekende personage Bowser uit het Super Mario universum.
Met verschillende beweegbare functies en een bouwbaar gevechtsplatform biedt deze set urenlang speelplezier.
Combineer de set met andere LEGO Super Mario startsets voor nog meer speelmogelijkheden.
Geschikt voor zowel jongeren als volwassenen.

Waar is LEGO De machtige Bowser™ 71411 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 269.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
2807
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-10-2022
exit datum icoon
31-07-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
71411
lego insiders punten icoon
2025
punten

Stap in de wereld van Super Mario™ met de indrukwekkende LEGO® set 71411: De Machtige Bowser™! Deze bouwbare figuur is het ultieme cadeau voor fans van de beroemde loodgieter en zijn vrienden. Met deze set kunnen jongeren en volwassenen hun eigen avonturen creëren en zich onderdompelen in de wereld van Super Mario™.

Laat je fantasie de vrije loop en bouw mee aan deze gedetailleerde LEGO® figuur van De Machtige Bowser™. De stekels van koning Koopa zijn nagemaakt met gloednieuwe LEGO-elementen die vanaf oktober 2022 te verkrijgen zijn. Met zijn vuurbalschieter en de knop om het hoofd en de nek te bedienen, heeft De Machtige Bowser™ verschillende leuke functies en beweegt hij net als in het spel!

Op het bouwbare gevechtsplatform kunnen spelers torens omver gooien en de verborgen POW-blok vinden. Combineer de set met een LEGO Super Mario startset (apart verkrijgbaar), zoals 71360, 71387 of 71403, voor duels met LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™. Dit is het perfecte cadeau voor Super Mario™ fans waar het hele gezin plezier aan zal beleven.

Ontdek ook de andere LEGO® sets voor volwassenen in deze collectie en vind het perfecte bouwproject dat bij jou past. Van dit inspirerende bouwproces heb je gegarandeerd jarenlang plezier.

Met deze set kunnen spelers verschillende houdingen creëren en het hoofd en de nek van De Machtige Bowser™ in verschillende standen zetten met de knop onder zijn schild. Doe zijn bek open en dicht, verstel zijn armen, handen, benen en staart en activeer de vuurbalschieter. De Machtige Bowser™ is ca. 32 cm hoog, 41 cm breed en 28 cm diep inclusief de displaystandaard en is een echte blikvanger!

Spring met LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ (figuren niet inbegrepen) op de actietag op het gevechtsplatform voor een duel met De Machtige Bowser™. Deze 2807-delige LEGO® bouwset is een geweldig cadeau voor Super Mario™ fans voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Dit zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier!

Inclusief duidelijke instructies met afbeeldingen, waardoor zelfs LEGO® Super Mario™ fans die nog niet eerder met LEGO sets hebben gebouwd vol vertrouwen aan de slag kunnen met het uitdagende bouwproces. De LEGO® onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze eenvoudig en stevig op elkaar passen en robuuste modellen opleveren. Veiligheid staat voorop bij LEGO® en de bouwstenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen te voldoen.

Met deze fantastische LEGO® set kunnen jongeren en volwassenen hun eigen avonturen creëren en hun fantasie de vrije loop laten. Ga de uitdaging aan en ontdek welke avonturen er op je wachten in de wereld van Super Mario™!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 188.95 (06-06-2023) € 269.99 (13-07-2022) € 224.36

Ook aanbevolen:

foto van lego set71404

Uitbreidingsset: Goomba’s schoen

foto van lego set40414

Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.