Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Groot duister eiland 71412

Met de LEGO Super Mario uitbreidingsset 71412 creëer je jouw eigen duistere eiland met grote personages.
Inclusief 3 nieuwe LEGO Super Mario figuren, een verborgen ?-blok, een lanceerder en een wipwapuitdaging.
Deze set is te combineren met andere LEGO Super Mario speelgoedsets en wordt geleverd met een app voor inspiratie en bouwinstructies.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel nu voor endeloos speelplezier!

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Groot duister eiland 71412 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 44.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
354
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-07-2023
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
71412
lego insiders punten icoon
202
punten

Met de LEGO® Super Mario™ uitbreidingsset 71412 bouw je jouw eigen duistere eiland met grote personages. Deze set bevat maar liefst 3 gloednieuwe LEGO Super Mario figuren: Iggy, een Reuzen-Koopa Troopa en een Reuzen-Goomba. Plus een normale Goomba, want je kunt nooit genoeg vijanden hebben om te verslaan! Elk personage heeft zijn eigen bouwbare displaystandaard, zodat je op interactieve manieren kunt spelen met jouw LEGO® Mario™, Luigi™ of Peach™ figuren (niet inbegrepen).

Voor de échte avonturiers is er een verborgen ?-blok dat verschillende beloningen geeft. En voor de allersnelsten is er een lanceerder om de Reuzen-Goomba weg te schieten en een wipwapuitdaging om Iggy omver te gooien. Houd wel rekening met de waarschuwing: je hebt ook nog de LEGO® Super Mario™ startset 71360, 71387 of 71403 nodig.

Maar dat is nog niet alles! Deze set wordt geleverd met een bijbehorende app. Hier vind je niet alleen de bouwinstructies, maar ook inspirerende ideeën en nog veel meer. Als kers op de taart is deze uitbreidingsset perfect om te verzamelen en te gebruiken in combinatie met de modulaire LEGO Super Mario startsets en uitbreidingssets. Fans kunnen hun eigen unieke levels creëren, uitbreiden en ombouwen voor urenlang speelplezier en het verzamelen van digitale munten.

Met deze LEGO® Super Mario™ uitbreidingsset 71412 heb je reusachtig veel plezier op jouw grote, duistere eiland. Je krijgt niet alleen 4 LEGO® Super Mario™ figuren, maar ook leuke speelmogelijkheden. Zo kun je dus je eigen levels bedenken en ervaren hoe het is om een echte avonturier te zijn. Deze 354-delige set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen die al een startset hebben.

Bovendien kun je deze modulaire set herbouwen en combineren. De set is ca. 14 cm hoog, 35 cm breed en 16 cm diep in de basisopstelling en gemaakt om te combineren met andere LEGO® Super Mario™ speelgoedsets. De LEGO® Super Mario™ app helpt je bij het bouwen en spelen. Hier vind je bouwinstructies, inspirerende tips en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.

LEGO® staat bekend om de topkwaliteit van hun bouwstenen. Alle onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bovendien is de veiligheid gegarandeerd! LEGO® bouwstenen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Het bouwen van dit duistere eiland met grote personages is een geweldig avontuur voor jong én oud. Ontdek de eindeloze mogelijkheden die LEGO® Super Mario™ te bieden heeft en creëer jouw eigen unieke levels. Bestel nu de LEGO® Super Mario™ uitbreidingsset 71412 en ga op avontuur met jouw favoriete personages!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 32.00 (04-12-2023) € 44.99 (13-07-2022) € 39.72

Ook aanbevolen:

foto van lego set71403

Avonturen met Peach startset

foto van lego set71381

Uitbreidingsset: Chain Chomp-junglegevecht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.