Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Conkdors hoofdmepper 71414

Met de LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Conkdors hoofdmepper (71414) kunnen fans hun LEGO Super Mario figuur laten vechten tegen de bouwbare Conkdor.
Ontwijk de aanval van de vogel, stomp op zijn hoofd om hem te verslaan en gebruik de springplank voor meer speelplezier.
Deze 130-delige set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan worden gecombineerd met andere LEGO Super Mario sets om hun eigen unieke Mario wereld te creëren.
Download de LEGO Super Mario app voor bouwinstructies en meer speelmogelijkheden.
Vertrouw op de kwaliteit en veiligheid van LEGO.
Word de onverslaanbare kampioen!

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Conkdors hoofdmepper 71414 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
130
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71414
lego insiders punten icoon
112
punten

Laten we eerlijk zijn, wie houdt er nou niet van een goede uitdaging? Met LEGO® Super Mario™ en deze Uitbreidingsset: Conkdors hoofdmepper (71414) zijn fans klaar voor de strijd tegen een groot personage. Maar wees gewaarschuwd, deze Conkdor zal je zeker niet zomaar laten winnen! Gebruik een interactieve LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ figuur (niet inbegrepen) om het gevecht aan te gaan tegen deze bouwbare Conkdor figuur.

Hoe versla je deze grote vogel? Spring op de knop om zijn aanval te ontwijken en ontwijk zijn grote snavel en lange nek. Stempel vervolgens op zijn hoofd om hem te verslaan! Gebruik de springplank om de Conkdor weer op te laten staan en klaar te maken voor nog een ronde.

Deze 130-delige set is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die al een LEGO Super Mario startset bezitten (71360, 71387 of 71403). Download de LEGO Super Mario app voor bouwinstructies, inspirerende ideeën en nog meer leuke speelmogelijkheden om hun creatieve ervaring tot een hoger niveau te tillen.

Met de LEGO Super Mario startsets en uitbreidingssets om te verzamelen kunnen fans hun eigen unieke levels maken, uitbreiden en ombouwen om digitale munten te verzamelen en hun spel nog uitdagender te maken.

Wat deze set nog leuker maakt, is dat je het kunt combineren met een startset. Heb je nog geen startset? Geen probleem! Kijk eens naar onze geweldige selectie (71360 met LEGO® Mario™, 71387 met LEGO® Luigi™ of 71403 met LEGO® Peach™) om het avontuur te starten.

Deze bouwbare module is ca. 14 cm hoog, 6 cm breed en 15 cm diep en kan worden gecombineerd met andere LEGO Super Mario speelsets om je eigen unieke Mario wereld te creëren en oneindig veel plezier te hebben. Download de LEGO Super Mario app voor bouwinstructies, creatieve inspiratie en nog meer speelmogelijkheden. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.

De mogelijkheden zijn eindeloos met de LEGO Super Mario bouw- en speelsets om te verzamelen. Super Mario personages komen tot leven in de echte wereld en fans krijgen eindeloze mogelijkheden om hun eigen unieke levels te bedenken en te spelen.

En als je je afvraagt over de kwaliteit en veiligheid van LEGO, maak je dan geen zorgen! LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen en worden vakkundig getest om ervoor te zorgen dat ze veilig en van hoge kwaliteit zijn. Zo kun je erop vertrouwen dat jouw LEGO Super Mario sets niet alleen leuk zijn, maar ook veilig om mee te spelen.

Klaar voor de uitdaging? Voeg deze Conkdors hoofdmepper uitbreidingsset toe aan jouw LEGO Super Mario wereld en word de onverslaanbare kampioen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 10.00 (04-12-2023) € 14.95 (02-01-2024) € 12.71

Ook aanbevolen:

foto van lego set71391

Uitbreidingsset: Bowsers luchtschip

foto van lego set71382

Uitbreidingsset: Piranha Plant-puzzeluitdaging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.