Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Rit over lavagolven 71416

De uitbreidingsset 71416, Rit over lavagolven, biedt een spannend avontuur in de wereld van LEGO Super Mario.
Surf op de lavagolf en verzamel munten terwijl je de Lava Bubbles verslaat.
Bouw je eigen levels en combineer deze set met andere LEGO Super Mario sets voor nog meer speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en kan worden gebruikt met de LEGO Super Mario startsets.
Met 218 onderdelen en hoogwaardige LEGO kwaliteit.
Ervaar de spanning van de lavagolf voordat de Fire Bro je te pakken krijgt!

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Rit over lavagolven 71416 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
218
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71416
lego insiders punten icoon
262
punten

Maak je eigen avontuur in de wereld van LEGO® Super Mario™ met de Uitbreidingsset: Rit over lavagolven (71416)! Deze set zorgt voor een gloeiend spannend level, compleet met een bewegende lavagolf en lavaplatform waarop je jouw LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ figuur (niet inbegrepen) kunt laten surfen. Wat is er nu leuker dan op een lavagolf te surfen terwijl je coins verzamelt?

En om het nog spannender te maken, moet je ook nog eens de twee Lava Bubbles aan de uiteinden van de lavagolf verslaan om nog meer coins te verdienen. Maar pas op! Er ligt ook nog een Fire Bro op de loer. Hij zal er alles aan doen om je te verslaan en ervoor te zorgen dat je coins verliest. Daag jezelf en je vrienden uit om te zien wie de beste surfer is op de golven van lava.

Met deze set ben je ook verzekerd van urenlang speelplezier met eindeloze creatieve mogelijkheden. Bouw je eigen unieke levels en gebruik je fantasie om je spel te verbeteren. Maar dat is nog niet alles! Deze set kan ook worden gecombineerd met andere LEGO® Super Mario™ speelgoedsets om een nog grotere en uitdagendere wereld te creëren. Jouw verbeelding kent geen grenzen!

En maak je geen zorgen, want je bent niet alleen. Download de LEGO Super Mario app en je hebt toegang tot bouwinstructies en tips voor nog meer creatief speelplezier. Verzamel munten en maak je eigen, unieke levels met deze uitdagende uitbreidingsset.

Dit is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die van Super Mario™ houden. En het beste nieuws is dat deze set kan worden gebruikt met de LEGO Super Mario startsets (71360, 71387 of 71403 – vereist om te kunnen spelen). Geef de beste cadeau-ervaring en zorg voor urenlang speelplezier met deze fantastische set.

Met 218 onderdelen is deze modulaire set ca. 18 cm hoog, 32 cm breed en 15 cm diep in de basisopstelling. Het is gemaakt van hoogwaardige LEGO® onderdelen, zodat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen en robuuste modellen opleveren. En omdat LEGO® stenen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en zorgvuldig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen, ben je verzekerd van een veilige en leuke speelervaring.

Kies voor de ultieme uitbreidingsset voor jouw LEGO® Super Mario™ collectie en ervaar de spanning van een rit over lavagolven voordat de Fire Bro je te pakken krijgt!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 34.99 (18-05-2023) € 31.47

Ook aanbevolen:

foto van lego set71367

Uitbreidingsset: Mario's huis & Yoshi

foto van lego set71426

Piranha Plant

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.