Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Fliprus' sneeuwavontuur 71417

Maak je klaar voor een episch ijsavontuur in de LEGO Super Mario wereld met de Uitbreidingsset: Fliprus' sneeuwavontuur (71417)! Met 567 delen, inclusief 4 personages, kunnen kinderen hun eigen ijslevel creëren en digitale munten verzamelen.
Bouw op naar onbeperkte uitdagingen door te combineren met andere LEGO Super Mario speelgoedsets.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Met deze uitbreidingsset kunnen kinderen hun eigen ijslevel creëren voor het verzamelen van digitale munten en fantasierijk speelplezier.

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Fliprus' sneeuwavontuur 71417 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 54.9519-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
567
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71417
lego insiders punten icoon
292
punten

Maak je klaar voor een episch ijsavontuur in de LEGO® Super Mario™ wereld met de Uitbreidingsset: Fliprus' sneeuwavontuur (71417) inclusief 4 supercoole personages! Met deze uitbreidingsset kunnen kinderen hun eigen ijslevel creëren voor het verzamelen van digitale munten en fantasierijk speelplezier. Laat je LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ (figuren niet inbegrepen) het hoofd van de sneeuwpop slaan, de rode Koopa Troopa verslaan, schaatsen op het 'ijs', zich opwarmen bij het 'vuur' en nog veel meer!

Met maar liefst 567 delen is deze set een geweldige cadeautip voor trendsetters van 7 jaar en ouder. De actievolle avonturen worden mogelijk gemaakt dankzij de inbegrepen figuren: Fliprus, Freezie, rode Koopa Troopa en een babypinguïn. Help LEGO® Mario™ om het verborgen fruitsnack te bereiken en aan de babypinguïn te geven, maar pas op voor de ijsbal gooiende Fliprus!

Bouw op naar onbeperkte uitdagingen door te combineren met andere LEGO® Super Mario™ speelgoedsets. Begin met de startset 71360, 71387 of 71403 (vereist om met deze set te spelen) en voeg meer uitbreidingssets toe voor nog meer spannende avonturen en muntenverzamelplezier. De modulaire set is in de basisopstelling ca. 13 cm hoog, 39 cm breed en 26 cm diep.

Deze set wordt geleverd met digitale instructies. Download de LEGO® Super Mario™ app voor de bouwinstructies, creatieve inspiratie en meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten. Met LEGO® speelgoedsets wordt de verbeelding gestimuleerd terwijl kinderen hun eigen levels bouwen en aanpassen. Deze speelsets staan ​​garant voor eindeloze creatieve uitdagingen en zijn ideaal om alleen of met vrienden mee te spelen.

Kwaliteit en veiligheid zijn onze prioriteit. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industriële normen om ervoor te zorgen dat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen en robuuste modellen creëren. Bovendien worden LEGO® bouwstenen op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Deze uitbreidingsset is meer dan alleen een spelletje; het is een investering in de verbeelding van uw kind. Voeg de Uitbreidingsset: Fliprus' sneeuwavontuur (71417) nu toe aan je LEGO® Super Mario™ collectie en geniet van urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.99 (12-07-2024) € 64.99 (18-05-2023) € 50.98

Ook aanbevolen:

foto van lego set71384

Power-uppakket: Pinguïn-Mario

foto van lego set71405

Uitbreidingsset: Fuzzies en flippers

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.