Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Makersset: Creatieve gereedschapskist 71418

De LEGO set 71418, Makersset: Creatieve gereedschapskist, is het perfecte cadeau voor jonge avonturiers die dol zijn op Super Mario™.
Met kleurrijke en bouwbare elementen kunnen kinderen hun eigen unieke Super Mario™ levels bouwen en aanpassen.
De set bevat 588 delen en vereist een LEGO® Super Mario™ startset om te kunnen spelen.
De bouwinstructies en inspiratie zijn beschikbaar in de gratis LEGO Super Mario app.
Veiligheid is gegarandeerd en kinderen kunnen volop genieten van hun Super Mario™ avonturen.
Kortom, deze set biedt urenlang speelplezier en zou een geweldige toevoeging zijn aan jouw collectie.

Waar is LEGO Makersset: Creatieve gereedschapskist 71418 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
588
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71418
lego insiders punten icoon
315
punten

Voor alle jonge avonturiers die dol zijn op Super Mario™, is deze Makersset: Creatieve gereedschapskist (71418) van LEGO® het perfecte cadeau! Met deze set kunnen bouwers nog meer details en diepgang toevoegen aan hun Super Mario™ levels. De set bevat kleurrijke en bouwbare bomen, bloemen, bergen, paddenstoelen, piramides, een checkpointvlag en nog veel meer om Super Mario™ gras-, woestijn- en lavalevels na te bouwen.

Met de Makersset kunnen kinderen vanaf 6 jaar hun eigen unieke levels bouwen en aanpassen. De set is een geweldig cadeau-idee voor kinderen die al een LEGO® Super Mario™ startset bezitten (71360, 71387 of 71403 – vereist om interactief te kunnen spelen). Bij deze set horen ook 3 soorten fruit, een geschenkdoosje, een superpaddenstoel met actietag en 3 LEGO Super Mario personages: Wendy, een blauwe Yoshi en een Goomba.

De bouwinstructies en creatieve inspiratie zijn beschikbaar in de LEGO Super Mario app, die gratis te downloaden is. Deze app zorgt voor nog meer fantasie en speelplezier bij het bouwen van de levels. Met de modulaire LEGO Super Mario startsets en uitbreidingssets kunnen fans hun eigen unieke levels blijven maken en aanpassen voor urenlang spelen en munten verzamelen.

Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar kan ook gebruikt worden om opstellingen te maken voor de collectie LEGO® Super Mario™ figuren van kinderen. De set bevat wolk- en struikelementen voor het bouwen van complexe levels en het creëren van een avontuurlijke speelomgeving voor de personages.

Met 588 delen is deze set een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen die al een LEGO® Super Mario™ startset bezitten. Die is vereist om met deze set te kunnen spelen. De digitale instructies zijn beschikbaar in de bijbehorende LEGO® Super Mario™ app en bieden bouwinstructies, inspirerende ideeën en nog veel meer.

De LEGO® Super Mario™ speelgoedsets zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en staan garant voor veel muntenverzamelplezier en onbeperkte creatieve uitdagingen doordat ze uit te breiden en om te bouwen zijn. Het is ideaal om zowel alleen als samen mee te spelen. Kwaliteit is gegarandeerd, want LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan hoge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent en goed op elkaar passen en robuuste modellen opleveren.

Veiligheid is uiteraard van groot belang. De LEGO® stenen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Kinderen kunnen dus volledig veilig genieten van hun Super Mario™ avonturen.

Kortom, met de Makersset: Creatieve gereedschapskist (71418) van LEGO® kunnen kinderen hun eigen avonturen in de wereld van Super Mario™ bouwen en er urenlang speelplezier aan beleven. Zorg dus dat deze geweldige set onderdeel wordt van jouw collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 42.00 (04-12-2023) € 59.95 (02-01-2024) € 50.23

Ook aanbevolen:

foto van lego set71380

Makersset: Beheers je avonturen

foto van lego set40414

Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.