Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Peach' tuin ballonvaart 71419

De LEGO set 71419 is de Uitbreidingsset: Peach' Tuin Ballonvaart.
Kinderen vanaf 7 jaar kunnen met deze 453-delige set de tuin van Peach verkennen met hun LEGO Mario figuur in een bouwbare luchtballon.
De set bevat verschillende functies, zoals het huisje van de blauwe Toad en een muntenfontein.
Er zijn ook vier Super Mario personages inbegrepen.
Deze set kan gecombineerd worden met andere LEGO Super Mario sets voor nog meer speelplezier.
De set stimuleert de creativiteit van kinderen en voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.
Download de LEGO Super Mario app voor bouwinstructies en tips.
Bestel nu de Uitbreidingsset: Peach' Tuin Ballonvaart om jouw LEGO Super Mario wereld compleet te maken.

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Peach' tuin ballonvaart 71419 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
453
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71419
lego insiders punten icoon
375
punten

Voeg een nieuw avontuur toe aan jouw LEGO® Super Mario™ wereld met de Uitbreidingsset: Peach' tuin ballonvaart (71419). Met deze 453-delige set kunnen kinderen vanaf 7 jaar de gedetailleerde tuin van Peach verkennen met hun interactieve LEGO® Peach™, LEGO® Mario™ of LEGO® Luigi™ figuur (niet inbegrepen) in de bouwbare luchtballon.

De speelset bevat coole functies, zoals het huisje van de blauwe Toad met een supersterblok in de 'rook' van de schoorsteen en de fontein met een muntenblok. Bovendien kunnen kinderen met de beweegbare wolken boven Pom Pom de ballon splitsen en digitale munten scoren met de knol. (Let op: je hebt de startset 71360, 71387 of 71403 nodig om met deze set te spelen.)

Naast de verschillende functies, bevat de set 4 Super Mario™ personages – Pom Pom, een blauwe Toad, een roze Yoshi en een Lava Bubble – om alleen of samen mee te spelen voor nog meer sociaal speelplezier. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en deze set combineren met andere LEGO Super Mario sets.

Met deze uitbreidingsset van LEGO Super Mario bouwspeelgoed kunnen kinderen hun creativiteit stimuleren en eindeloos muntenverzamelplezier beleven. De module is ca. 21 cm hoog, 30 cm breed en 31 cm diep in de basisopstelling en kan herbouwd worden voor nog meer speelmogelijkheden.

De LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent en goed op elkaar passen. Bovendien worden LEGO® bouwstenen uitvoerig getest om te voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen, waardoor ouders in alle rust kunnen genieten van het speelplezier van hun kinderen.

Download de LEGO Super Mario app voor bouwinstructies, creatieve tips en meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.

Geef deze set cadeau voor een verjaardag of de feestdagen aan kinderen die al een LEGO® Super Mario startset (71360, 71387 of 71403) hebben en geniet van urenlang speelplezier en creatieve uitdagingen. Bestel nu de Uitbreidingsset: Peach' tuin ballonvaart en zorg dat jouw LEGO® Super Mario™ wereld compleet is!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.99 (18-05-2023) € 49.99 (18-05-2023) € 49.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set71432

Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak

foto van lego set77907

Toad's Special Hideaway Expansion Set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.