Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Dixie Kongs Jungleshow 71421

De LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Dixie Kongs Jungleshow (71421) is een speelse en interactieve set waarbij kinderen kunnen genieten van een muzikaal avontuur in de jungle van Donkey Kong.
Met figuren van Dixie Kong en Squawks de papegaai, een bouwbaar podium en een jungleomgeving kunnen kinderen hun eigen levels bedenken en aanpassen.
Deze 174-delige set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en is een geweldig cadeau voor zowel kinderen als volwassenen met nostalgische herinneringen aan Donkey Kong.
Met de bijbehorende app kunnen bouwinstructies en tips worden gedownload voor een nog leukere speelervaring.

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Dixie Kongs Jungleshow 71421 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 21.9519-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
174
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71421
lego insiders punten icoon
202
punten

Welkom in de jungle van Donkey Kong™! Met de LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Dixie Kongs Jungleshow (71421) kunnen kinderen een muzikaal avontuur beleven met figuren van Dixie Kong en Squawks de papegaai, een bouwbaar podium, een jungleomgeving en muziekinstrumenten. Plaats LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ (figuren niet inbegrepen) in het midden van het podium en draai ze om de verbonden podia te laten draaien en de geluiden te activeren. Let op: je hebt de startset 71360, 71387 of 71403 nodig.

Download de LEGO Super Mario app voor de bouwinstructies en tips voor een nog leukere creatieve ervaring. Deze verzamelset is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die van muziek en dieren houden – en voor volwassenen met nostalgische herinneringen aan Donkey Kong. Met deze en de vele andere LEGO Super Mario uitbreidingssets kunnen fans hun eigen levels bedenken en aanpassen voor urenlang spelen en munten verzamelen.

Laat de jungle van Donkey Kong™ tot leven komen met deze speelse en interactieve set. Plaats LEGO® Mario™ op het podium en laat hem rondspringen op de verschillende levels terwijl hij muzikale geluiden en effecten activeert. Bouw een jungleomgeving met palmbomen en bloemelementen om het avontuur nog intenser te maken. En met de bijbehorende app heb je altijd toegang tot bouwinstructies en handige tips.

De Dixie Kongs Jungleshow set is niet alleen leuk om cadeau te geven aan kinderen, maar ook aan volwassenen die dol zijn op de wereld van Donkey Kong. Herbeleef je jeugd en speel samen met je kinderen terwijl je samen bouwt en nieuwe levels ontwerpt. En met de vele andere LEGO Super Mario uitbreidingssets kun je eindeloos variëren.

Stimuleer de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen met deze 174-delige set. Het bouwen en spelen met LEGO® Super Mario™ sets staat garant voor urenlang plezier en uitdaging. Bovendien zijn alle LEGO® onderdelen van topkwaliteit en voldoen ze aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Ga op avontuur in de jungle van Donkey Kong™ met de LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Dixie Kongs Jungleshow (71421). Maak muziek, verzamel munten en ontwerp je eigen levels. Met deze set beleef je steeds weer nieuwe avonturen en creëer je je eigen unieke speelervaring.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 21.95 (29-07-2023) € 26.95 (25-05-2023) € 24.45

Ook aanbevolen:

foto van lego set71377

Uitbreidingsset: King Boo en de spooktuin

foto van lego set71417

Uitbreidingsset: Fliprus' sneeuwavontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.