Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Picknick bij Mario's huis 71422

Beleef avonturen in Mario's wereld met de LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Picknick bij Mario's huis (71422). Verzamel munten, speel rollenspellen en ontdek alle mogelijkheden om plezier te hebben in Mario's huis en tuin. Deze set werkt samen met interactieve LEGO Mario, Luigi en Peach figuren (niet inbegrepen). Perfect cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar. Combineer met andere LEGO Super Mario sets voor eindeloos speelplezier. Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Picknick bij Mario's huis 71422 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
259
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71422
lego insiders punten icoon
285
punten

Ben jij klaar om een avontuur te beleven in Mario's wereld? Met de coole LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Picknick bij Mario's huis (71422) kan jij je eigen digitale munten verdienen en de leukste rollenspellen spelen! Bouw het gedetailleerde huis en de tuin van Mario en ontdek alle mogelijkheden om plezier te hebben. En het beste nieuws? Deze set werkt perfect samen met jouw interactieve LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ figuren (niet inbegrepen). Wie wil er nou niet de gele Yoshi begroeten, slapen in het bed, 'eten' uit de picknickmand, de groenten in de tuin 'water geven', hockey spelen of gaan vissen in de boot? Dit setje is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die helemaal fan zijn van de nieuwste trends. En met de LEGO Super Mario app kan je nog meer inspiratie opdoen en de leukste bouwinstructies ontdekken.

Met de LEGO Super Mario startsets en uitbreidingssets zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan unieke levels bouwen, bestaande levels uitbreiden en zelfs helemaal ombouwen. Zo kan je urenlang spelen en lekker veel munten verzamelen.

De Picknick bij Mario's huis (71422) set is dé manier om nog meer plezier te beleven aan je LEGO Super Mario avonturen. In deze set zit een gedetailleerde versie van Mario's huis, waar je allerlei munten kan verzamelen en rollenspellen kan spelen. En wat dacht je van de gele Yoshi? Deze speelgoedfiguur kan al jouw LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ figuren begroeten. Let wel op, deze figuren zitten niet bij deze set inbegrepen maar zijn los verkrijgbaar.

En let op alle leuke functies die in deze set zitten! LEGO® Mario™ kan lekker slapen in het bed, 'eten' uit de picknickmand, de groenten in de tuin 'water geven' en zelfs hockey spelen met de picknicktafel als doel. Maar je kan ook gaan vissen! Plaats LEGO® Mario™ in de boot en zie hoe er een hengel op zijn buikscherm verschijnt. Verplaats de boot en probeer een vis te vangen. Als het je lukt, verschijnt er een vis op het scherm. Hoe gaaf is dat!

Deze set is niet alleen leuk om te hebben, maar ook een super cadeau om te geven. Dus ben je op zoek naar een verrassing voor een kind van 6 jaar of ouder? Dan is deze 259-delige set perfect! Het is wel belangrijk om te weten dat je al een LEGO® Super Mario™ startset (71360, 71387 of 71403) nodig hebt om met deze set te kunnen spelen.

En wist je dat deze set ook nog eens perfect te combineren is met andere LEGO® Super Mario™ speelsets? Deze modulaire set is ongeveer 14 cm hoog, 24 cm breed en 20 cm diep in de basisopstelling. Dus laat jouw creativiteit de vrije loop en bouw jouw eigen unieke Mario wereld!

Download ook zeker de LEGO® Super Mario™ app voor nog meer inspiratie en leuke ideeën. Op de app vind je de bouwinstructies, tips en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck om te kijken of jouw Android- of iOS-apparaat compatibel is.

Met de LEGO® Super Mario™ sets ben jij de baas over jouw eigen avontuur. Verzamel munten, beleef de meest spannende verhalen en laat jouw verbeelding de vrije loop. Deze set is gemaakt van topkwaliteit en voldoet aan alle kwaliteitsnormen, zodat je er zeker van kan zijn dat alles stevig en eenvoudig in elkaar past. En niet te vergeten, alle LEGO® onderdelen worden uitgebreid getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Dus je kan met een gerust hart spelen en genieten van jouw LEGO avonturen.

Wacht niet langer en duik in de wereld van Mario met de LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Picknick bij Mario's huis (71422). Bestel vandaag nog en ontdek alle magische mogelijkheden die deze set te bieden heeft!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71374

Nintendo Entertainment System™

foto van lego set71410

Personagepakketten – serie 5

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.