Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Gevecht op Dry Bowsers kasteel 71423

Met de LEGO® Uitbreidingsset: Gevecht op Dry Bowsers kasteel (71423) kunnen kinderen van 8 jaar en ouder hun eigen versie van het beroemde spel bouwen.
Red de paarse Toad, versla Bone Piranha Plant en Bone Goomba, ontdek de fitnessruimte en strategiekamer en verzamel munten.
Combineer deze modulaire set met andere LEGO® Super Mario™ speelsets voor eindeloos speelplezier.
Geschikt voor bouwers met een creatieve geest.

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Gevecht op Dry Bowsers kasteel 71423 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 87.9519-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
1321
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71423
lego insiders punten icoon
787
punten

Stap in de wereld van Super Mario™ met de Uitbreidingsset: Gevecht op Dry Bowsers kasteel (71423) van LEGO®! Bouw eenvoudig je eigen versie van een bekende locatie uit het beroemde spel en ontdek de interactieve mogelijkheden met je LEGO® Peach™, LEGO® Mario™ of LEGO® Luigi™ figuur (niet inbegrepen).

De set biedt een scala aan speelmogelijkheden, zoals het redden van de paarse Toad uit de val met behulp van een hijskraan en Dry Bowser omverwerpen met flippers. Daarnaast zijn er ook Bone Piranha Plant en Bone Goomba te verslaan met behulp van Magmaargh aanvalsfunctie, en kun je de fitnessruimte en strategiekamer verkennen en sleutelblok en schatkistblok ontdekken. Let op: je hebt startset 71360, 71387 of 71403 nodig om toegang te krijgen tot deze set.

Deze uitbreidingsset is een geweldig cadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder die van Super Mario™ houden. De set bevat 5 LEGO® Super Mario™ personages, namelijk Dry Bowser, een Magmaargh, een Bone Piranha Plant, een Bone Goomba en een paarse Toad. Download de LEGO Super Mario app voor bouwinstructies, creatieve tips en meer.

De LEGO Super Mario startsets en uitbreidingssets zijn ontworpen om unieke levels te creëren, uit te breiden en opnieuw te bouwen voor urenlang speelplezier en munten verzamelen. Met Gevecht op Dry Bowsers kasteel (71423) kun je een leuke en uitdagende wereld creëren die perfect past bij jouw persoonlijke creativiteit.

Deze Uitbreidingsset is ook een modulaire set die ca. 27 cm hoog, 46 cm breed en 31 cm diep in de basisopstelling is. Het kan eenvoudig worden gecombineerd met andere LEGO® Super Mario™ speelsets van je collectie en nieuwe bouwuitdagingen bieden.

Met de LEGO® Super Mario™ app krijgen kinderen en volwassenen extra informatie over de set en bouwinstructies, waardoor de speelervaring nog leuker wordt. Download de app voor creatieve tips en beleef samen met de LEGO® Super Mario™ personages fascinerende avonturen.

LEGO® staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en veiligheid. De fabrikant garandeert al zijn onderdelen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen. De stenen zijn duurzaam, consistent en passen perfect op elkaar.

Kies voor LEGO® Super Mario™ en ervaar de meest opwindende avonturen in de wereld van het iconische spel. Stimuleer de creativiteit van kinderen en breid hun fantasie uit door hun eigen levels te bouwen en munten te verzamelen! Bestel nu de Uitbreidingsset: Gevecht op Dry Bowsers kasteel (71423) en verdiep je in de wereld van Super Mario™.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.00 (02-10-2023) € 104.95 (24-05-2023) € 89.96

Ook aanbevolen:

foto van lego set71363

Uitbreidingsset: Desert Pokey

foto van lego set40414

Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.