Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Diddy Kongs mijnwagenrit 71425

Met LEGO set 71425, de Uitbreidingsset: Diddy Kongs mijnwagenrit, kun je je eigen avontuur creëren in de wereld van Donkey Kong en LEGO Super Mario.
Race met het mijnkarretje, versla de Snaggles en de mijnmol, en geef Funky Kong of Diddy Kong een tros bananen.
Combineer de set met andere LEGO Super Mario sets voor unieke levels.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en Donkey Kong fans van alle leeftijden.
Download de LEGO Super Mario app voor tips en bouwinstructies.
Veel plezier en maak de beste herinneringen met deze veilige en hoogwaardige LEGO bouwstenen!

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Diddy Kongs mijnwagenrit 71425 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 87.9519-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
1157
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71425
lego insiders punten icoon
787
punten

Welkom in de wereld van Donkey Kong™ en LEGO® Super Mario™! Creëer je eigen avontuur met de Uitbreidingsset: Diddy Kongs mijnwagenrit (71425). Deze set biedt talloze uitdagingen en speelopties waarmee je een unieke wereld kunt creëren.

Plaats een LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ figuur (niet inbegrepen) in het mijnkarretje en race over de baan. Voor deze spannende rit is het van groot belang dat je de Snaggles aan de kant gooit, de kapotte baan hersteld en de mijnmol verslaat. Met behulp van LEGO en digitale munten kun je Funky Kong of Diddy Kong een tros bananen cadeau geven! En als je nog meer munten wilt verdienen, kun je ballonnen kopen in de vliegtuigwinkel en 'vliegen' in het LEGO® vliegtuig.

Met deze set kun je creatief bouwen, en dat doe je met behulp van een app. Download de LEGO Super Mario app voor tips, bouwinstructies en eindeloos veel plezier.

Dit is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar en voor iedereen die gek is op Donkey Kong. De modulaire set kan worden gecombineerd met andere LEGO Super Mario sets om unieke levels te creëren.

Met deze uitbreidingsset krijg je niet alleen Diddy Kong en Funky Kong, maar ook een Snaggles en een mijnmol. Speel de uitdagingen na in het mijnkarretje van Donkey Kong™ en laat de rots ontploffen om een tros bananen te onthullen om te 'eten'.

In deze massief grote 1157-delige set vind je ook een bouwbaar vliegtuig met Funky Kong's winkel. Het vliegtuig heeft twee actietags om speciale reacties te activeren. Ga in het vliegtuig zitten en vlieg boven je digitale muntenverzameling!

Om met deze set te kunnen spelen, is het noodzakelijk om een startset (71360, 71387 of 71403) te bezitten. Deze uitbreidingsset zorgt voor eindeloos veel mogelijkheden en plezier voor iedereen die van LEGO en Donkey Kong houdt.

Deze set is niet alleen geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook voor volwassenen die van Donkey Kong houden. Combineer de set met andere LEGO Super Mario sets en maak je eigen level tot een realiteit.

Ga op avontuur en beleef spannende momenten in de wereld van Donkey Kong™ en LEGO® Super Mario™ met de Uitbreidingsset: Diddy Kongs mijnwagenrit (71425). En natuurlijk zijn al onze LEGO bouwstenen veilig en van hoge kwaliteit. We testen ze onder de meest extreme omstandigheden zodat je zeker weet dat je met een gerust hart kunt bouwen. Kortom, je creëert niet alleen de leukste avonturen, maar ook de beste herinneringen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 87.95 (29-07-2023) € 104.95 (25-05-2023) € 96.45

Ook aanbevolen:

foto van lego set71390

Uitbreidingsset: ruzie met Reznors

foto van lego set71432

Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.