Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Piranha Plant 71426

Stap in de wereld van Super Mario met de verstelbare LEGO Piranha Plant set (71426). Bouw het herkenbare personage na en pas de kop, bek, stengel en bladeren naar wens aan. Deze set bevat geen digitale speelfuncties en is een geweldig cadeau voor volwassen Super Mario fans. Geniet van eindeloos bouwplezier met deze 540-delige bouwset. Bestel vandaag nog en trakteer jezelf op een geweldige bouwuitdaging!

Waar is LEGO Piranha Plant 71426 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
540
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71426
lego insiders punten icoon
487
punten

Stap in de wereld van Super Mario™ met de verstelbare LEGO® Piranha Plant set (71426)! Deze bouwuitdaging biedt een relaxte ervaring waar je jezelf helemaal in kunt verliezen. Bouw het herkenbare personage na en pas de kop, bek, stengel en bladeren naar wens aan. Plaats de Piranha Plant in de bouwbare buis en voilà, je hebt een opvallende blikvanger voor thuis of op kantoor. Let wel op, dit model bevat geen digitale speelfuncties.

Dit LEGO Super Mario verzamelpersonage is een geweldig cadeau voor fans. Of je nu jezelf wilt trakteren of een verjaardag of de feestdagen viert, volwassen Super Mario™ fans zullen er dolblij mee zijn. In de doos en in de LEGO Builder app vind je duidelijke bouwinstructies, dus zelfs als je nog nooit eerder met LEGO hebt gebouwd, kun je vol vertrouwen genieten van elk moment van het creatieve proces. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook nog 2 muntelementen.

Ontdek ook de andere hoogwaardige LEGO sets voor volwassenen in deze collectie. Of je nu geïnteresseerd bent in Star Wars, Harry Potter of andere fascinerende bouwprojecten, er is altijd wel iets dat bij jou past. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van eindeloos bouwplezier!

Deze set bevat een bouwbaar displaymodel van een Super Mario™ Piranha Plant. Bouw het bekende personage uit het Super Mario universum na in LEGO stijl en creëer opvallende poses door de kop, bek, stengel en bladeren naar wens te verstellen. Plaats de Piranha Plant in de buis, gemaakt van LEGO stenen, en maak het geheel helemaal af. Met een hoogte van ca. 23 cm, breedte van 11 cm en diepte van 17 cm is dit LEGO Super Mario model perfect om neer te zetten. Let op, dit model heeft geen digitale speelfuncties.

Deze 540-delige LEGO bouwset is een geweldig cadeau voor volwassenen. Of je nu zelf een fervent Super Mario fan bent of iemand kent met een passie voor gamen, deze set is perfect voor verjaardagen, de feestdagen of andere speciale gelegenheden. Met stapsgewijze instructies in de doos en in de LEGO Builder app, kan iedereen, zelfs beginners, met vertrouwen aan de slag met deze bouwset.

Als onderdeel van de LEGO Super Mario verzamelobjectenreeks, is deze set perfect voor volwassenen die graag creatieve activiteiten ondernemen in hun vrije tijd. De kwaliteit van LEGO stenen staat hoog in het vaandel en voldoet aan strikte kwaliteitsnormen, wat ervoor zorgt dat ze eenvoudig en stevig op elkaar te zetten zijn. Bovendien worden LEGO onderdelen op alle mogelijke manieren getest om te garanderen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Dompel jezelf onder in een ontspannend bouwavontuur met de verstelbare LEGO Super Mario Piranha Plant set (71426). Bouw het herkenbare personage na, pas de verschillende onderdelen aan en zet het in de bouwbare buis. Deze set is perfect om cadeau te geven aan volwassen Super Mario fans en biedt eindeloos bouwplezier. Bestel vandaag nog en trakteer jezelf op een geweldige bouwuitdaging!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71377

Uitbreidingsset: King Boo en de spooktuin

foto van lego set40414

Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.