Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Yoshi's eigenaardige woud 71428

Ontdek Yoshi's eigenaardige woud in deze LEGO Super Mario set. Verzamel appels, zorg voor het Yoshi-ei en laat interactieve figuren op bezoek komen. Met de LEGO app krijg je bouwinstructies en inspiratie voor verschillende manieren om te spelen. Deze set bevat 2 bouwbare figuren en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voeg deze set toe aan je LEGO collectie en beleef eindeloos speelplezier. Bestel nu en ervaar de magie van het bouwen en spelen met LEGO Super Mario!

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Yoshi's eigenaardige woud 71428 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
107
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71428
lego insiders punten icoon
65
punten

Welkom in Yoshi's eigenaardige woud! Dit fantastische LEGO® Super Mario™ bouwspeelgoed is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar en is een geweldig cadeau voor gamers. Stap in de wereld van Super Mario en ontdek het kleurrijke bos van Yoshi, compleet met roze en gele Yoshi LEGO figuren, een bouwbare appelboom en een Yoshi-ei element.

Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de Yoshi's helpt om appels uit de boom te verzamelen. Doe de appels in de mand en zorg goed voor het Yoshi-ei. Maar dat is nog niet alles! Je kunt je speelervaring nog interactiever maken door een LEGO Mario, Luigi of Peach figuur toe te voegen uit een van de LEGO Super Mario startsets. Plaats een interactieve figuur op de actietag en zie hoe er een ei verschijnt op het digitale scherm. Wieg de figuur als een baby om het ei uit te broeden en ontdek welke Yoshi er tevoorschijn komt. Spring en draai met de figuur om de Yoshi te laten praten en grappige geluiden te laten maken.

Wil je weten hoe je de set in elkaar zet? Geen probleem! Je kunt de bouwinstructies vinden in de LEGO Super Mario app. Deze app geeft je ook inspiratie voor verschillende manieren om te bouwen en te spelen. Het plezier stopt nooit met LEGO Super Mario!

Deze uitbreidingsset bevat niet alleen Yoshi's eigenaardige woud, maar ook 2 bouwbare Super Mario figuren. Hiermee kun je samen met de roze en gele Yoshi zorgen voor het Yoshi-ei, appels verzamelen en in de mand doen. En het wordt nog leuker als je een interactieve figuur uitnodigt om op bezoek te komen! Nodig LEGO Mario, Luigi of Peach uit om naar het bos te komen en spring op de actietag om een ei op hun digitale scherm te laten verschijnen.

Het digitale Yoshi-ei kan worden uitgebroed door de interactieve figuur te wiegen als een baby. Spring en draai ermee om de stem van Yoshi te activeren en nog veel meer leuke dingen te ontdekken. Dit cadeau is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar en bevat 107 delen. Het is een geweldige verrassing voor de feestdagen en zal zeker in de smaak vallen bij meisjes, jongens en gamers.

Om interactief te kunnen spelen, heb je een LEGO Super Mario startset nodig. Deze sets (nummer 71360, 71387 of 71403) zijn apart verkrijgbaar en voegen nog meer plezier toe aan je LEGO Super Mario wereld. Dus waar wacht je nog op? Begin met bouwen en ontdek alle mogelijkheden van dit fantastische bouwspeelgoed!

Download ook de LEGO Super Mario app om nog meer te kunnen genieten van je LEGO avonturen. De app bevat bouwinstructies, creatieve inspiratie en nog veel meer. Bezoek LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.

De LEGO Super Mario speelsets inspireren kinderen om hun eigen verhalen te bedenken en creatief te bouwen. Met deze sets kun je niet alleen rollenspellen spelen, maar ook digitale munten verzamelen en verschillende uitdagingen aangaan. De sets kunnen worden uitgebreid en omgebouwd, dus je kunt altijd nieuwe avonturen beleven. Speel alleen of samen met vrienden en ontdek de magie van LEGO Super Mario.

Voeg Yoshi's eigenaardige woud toe aan je LEGO collectie en beleef eindeloos speelplezier. Het bos is ongeveer 7 cm hoog, 11 cm breed en 7 cm diep. Combineer het met andere LEGO Super Mario sets en maak je eigen unieke speelwereld.

Wacht niet langer en laat het rollenspel beginnen in Yoshi's eigenaardige woud! Bestel nu deze geweldige LEGO Super Mario set en ervaar de magie van het bouwen en spelen.

Laatste update: 2024-01-11 22:10:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007062

Ultiem pakket

foto van lego set71386

Personagepakketten - serie 2

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.