Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Sneeuwavontuur met penguin en familie 71430

Speel rollenspellen en creëer je eigen winteravonturen met LEGO Super Mario Uitbreidingsset 71430. De set bevat een pinguïn, een babypinguïn en een Goomba. Voeg een LEGO Mario figuur toe en verdien digitale munten. De set bevat een ijsgrot met een glijbaan en ijsbaan, visfiguren en een slee. Het is een geweldig cadeau voor gamers en biedt urenlang speelplezier. Breid je collectie uit en geniet van nieuwe avonturen in de winterse wereld van LEGO Super Mario. Geschikt voor zowel ervaren bouwers als beginners.

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Sneeuwavontuur met penguin en familie 71430 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
228
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71430
lego insiders punten icoon
130
punten

Speel rollenspellen en creëer je eigen winteravonturen met de LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Sneeuwavontuur met pinguïn en familie (71430). Deze geweldige LEGO set is perfect voor kinderen vanaf 7 jaar en zit boordevol avontuur. Maak kennis met 3 leuke Super Mario personages – een schattige pinguïn van LEGO stenen, een babypinguïn en een Goomba met een winterse muts. Samen zullen ze je helpen om fantastische verhalen te beleven!



Stap in de interactieve wereld van LEGO Super Mario en voeg een LEGO Mario figuur toe uit een van de startsets (71360, 71387 of 71403 – ook apart verkrijgbaar). Hiermee kun je digitale munten verdienen door de babypinguïn met zijn moeder te herenigen, de gemene Goomba te verslaan en nog veel meer. Het is een geweldige manier om je fantasie de vrije loop te laten en tegelijkertijd je bouwvaardigheden te oefenen.



Deze Uitbreidingsset bevat ook een prachtige ijsgrot, compleet met een 'ijsglijbaan' die je zelf kunt ombouwen tot een ijsbaan. Laat je Super Mario personages naar beneden glijden en beleef een spannend avontuur! De set bevat ook 2 visfiguren en een slee om nog meer speelplezier toe te voegen aan je winterse creaties.



De LEGO Super Mario Sneeuwavontuur set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau voor gamers. En vergeet niet om de LEGO Super Mario app te downloaden! Hier vind je niet alleen de bouwinstructies, maar ook fantastische ideeën om je eigen creaties nog verder uit te breiden. En het beste van alles is dat je je creaties kunt delen met andere fans in een veilige online omgeving.



Deze set is ontworpen om je uren en uren speelplezier te geven. Laat je fantasie de vrije loop en verken de winterse wereld van LEGO Super Mario. Sluit je aan bij de pinguïn en zijn familie op een spannend avontuur en versla samen de Goomba. Met deze set kun je elke dag een nieuw avontuur beleven en genieten van eindeloos speelplezier.



Heb je al een LEGO Super Mario startset? Dan is deze Uitbreidingsset een geweldige toevoeging aan je collectie. Breid je wereld uit, voeg nieuwe personages toe en beleef nog meer avonturen. En vergeet niet om je digitale munten te verdienen – ze kunnen je helpen om de babypinguïn te herenigen met zijn moeder en vele andere beloningen te ontgrendelen!



Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, deze set is geschikt voor iedereen. Elk detail is zorgvuldig ontworpen en de instructies zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO Super Mario en beleef de winterse avonturen van je dromen!

Laatste update: 2024-01-11 22:34:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71374

Nintendo Entertainment System™

foto van lego set40414

Monty Mole & Super Mushroom uitbreidingsset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.