Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak 71432

Stap aan boord van een spannend LEGO® Super Mario™ avontuur met de Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak (71432). Duik in een onderwaterlevel vol verborgen schatten en ga op jacht naar de edelsteen! De set bevat 4 bouwbare personages, een draaibaar platform, een sleutelblok, een schatkist en een ?-blok. Met de LEGO Super Mario app kun je bouwinstructies vinden, creatieve ideeën ontdekken en je creaties delen. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en vereist een LEGO Super Mario startset om interactief te kunnen spelen. Met 500 onderdelen is het een geweldig cadeau en de modulaire opzet biedt eindeloze speelmogelijkheden. Bestel vandaag nog de Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak (71432) voor eindeloos speelplezier en avontuur!

Waar is LEGO Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak 71432 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
500
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71432
lego insiders punten icoon
292
punten

Stap aan boord van een spannend LEGO® Super Mario™ avontuur met de Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak (71432). Duik in een onderwaterlevel vol verborgen schatten en ga op jacht naar de edelsteen! Maar pas op, want je hebt een Dorrie nodig om dit avontuur aan te gaan. Neem je interactieve LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ figuur (figuren niet inbegrepen) mee en ontdek het mysterieuze scheepswrak. Let op: om interactief te spelen heb je een startset zoals 71360, 71387 of 71403 nodig.

De LEGO set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar en wordt geleverd met maar liefst 4 bouwbare LEGO Super Mario™ personages. Je krijgt Dorrie, een Cheep Cheep, Cheep Chomp en Blooper. Deze grappige figuren zorgen voor urenlang speelplezier. Draai aan het platform en ontdek het sleutelblok dat verborgen is in de schelp. Maar dat is niet alles! Open ook nog de schatkist en pak de waardevolle edelsteen. En wist je dat het ?-blok willekeurige beloningen biedt? Wie weet wat voor verrassingen je te wachten staan! En als klap op de vuurpijl kan de Cheep Chomp zelfs op een interactieve figuur kauwen, wat zorgt voor leuke digitale reacties.

Om het speelplezier compleet te maken, is er ook een LEGO Super Mario app beschikbaar. Hier kun je niet alleen de bouwinstructies vinden, maar ook creatieve bouw- en speelideeën ontdekken. En het beste van alles: de app biedt een veilige omgeving waarin kinderen hun creaties kunnen delen. Wat een geweldige manier om jouw LEGO avonturen te delen met anderen!

Deze Uitbreidingsset is perfect voor jongeren én volwassenen die van een uitdaging houden. Met maar liefst 500 onderdelen is deze set een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar. Let er wel op dat je een LEGO Super Mario startset (zoals 71360, 71387 of 71403) nodig hebt om interactief te kunnen spelen. Met deze set kun je je eigen avontuurlijke speurtocht toevoegen aan de wereld van LEGO Super Mario.

En dat is nog niet alles! Deze modulaire set biedt eindeloze mogelijkheden. In de basisopstelling is het scheepswrak ca. 17 cm hoog, 30 cm breed en 21 cm diep. Maar door de set te combineren en op verschillende manieren in te delen, kun je steeds nieuwe avonturen beleven. Combineer bijvoorbeeld met andere sets uit de LEGO Super Mario serie voor nog meer speelplezier!

En we hebben nog een verrassing voor je. Naast het speelplezier en de creativiteit die het bouwen van LEGO Super Mario met zich meebrengt, is deze set ook nog eens goed voor je ontwikkeling. Je traint je probleemoplossende vaardigheden, je verbeeldingskracht en je fijne motoriek. Wat een geweldige manier om spelenderwijs te leren!

Dus waar wacht je nog op? Duik in een wereld vol avontuur met de Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak (71432). Verken het mysterieuze scheepswrak, ontdek verborgen schatten en verzamel de edelsteen. Alles is mogelijk met LEGO Super Mario! En vergeet niet de LEGO Super Mario app te downloaden voor nog meer speelplezier en inspiratie. Ga naar LEGO.com/devicecheck om te zien of jouw Android- of iOS-apparaat compatibel is.

Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met LEGO Super Mario. Bouw, speel, deel en geniet van de vele mogelijkheden die deze geweldige set te bieden heeft. Bestel de Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak (71432) vandaag nog en maak je klaar voor een nieuw avontuur!

Laatste update: 2024-01-11 22:21:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71401

Uitbreidingsset: Verstoppertje in Luigi’s Mansion™

foto van lego set71398

Uitbreidingsset: Dorries strandboulevard

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.