Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Bowser Express Train 71437

Ga op avontuur met de LEGO Super Mario Bowser Express Trein set (71437). Beleef interactief spelplezier met Mario en zijn vrienden, versla vijanden en breng Bowser's Express veilig naar het station. Met geluidseffecten en creatieve bouwideeën in de LEGO Super Mario app. Bestel nu voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO The Bowser Express Train 71437 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
1392
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71437
lego insiders punten icoon
780
punten

Laat het avontuur beginnen met deze LEGO® Super Mario™ De Bowser Express Trein speelset (71437). Een geweldig cadeau van Nintendo® voor jongens, meisjes en gamers vanaf 9 jaar. Deze kinder avonturen speelset bevat een gedetailleerde trein, een handkar, 2 stations, een Superster Blok, ? Blok en 6 LEGO Super Mario speelfiguren - een Hamer Bro, Boom Boom, 2 Goomba's en 2 Para-Biddybuds.

Voeg een LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ figuur toe (niet inbegrepen) voor interactief spelplezier. Help ze om de trein in te halen met de handkar, bedien het draaiende platform op de locomotief en activeer de veerbeladen schieter van de kanonwagon. Zodra alle vijanden verslagen zijn, activeer de hoorn geluiden terwijl ze Bowser's Express naar het station rijden.

Vind de bouwinstructies in de doos of op de LEGO Super Mario app, die ook creatieve ideeën biedt voor manieren om te bouwen en te spelen met deze Nintendo verzamelset.

Stap in de wereld van Mario en zijn vrienden met deze spannende LEGO set! Ga op avontuur met de trein, versla de vijanden en breng Bowser's Express veilig naar het station. Met de interactieve elementen en geluidseffecten zul je je nooit vervelen met deze set.

Dus waar wacht je nog op? Verzamel al je favoriete personages en bouw je eigen Mario avonturen met deze te gekke LEGO set. Breng de magie van het spel tot leven en beleef urenlange speelplezier met de Bowser Express Trein.

Klaar om de strijd aan te gaan? Bestel vandaag nog jouw LEGO Super Mario Bowser Express Trein speelset en begin met het bouwen van jouw ultieme avontuur! Let's-a-go!

Laatste update: 2024-03-09 19:42:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.