Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Adventures with Interactive LEGO® Mario™ 71439

Beleef urenlang speelplezier met LEGO set 71439 met interactieve LEGO Mario figuur, Bowser Jr., Yoshi en Goomba. Verzamel munten, versla vijanden en reis van Startbuis naar Doelpaal. Bouwinstructies en ideeën vind je in de LEGO Super Mario app. Breid je avonturen uit met deze spannende set vol actie en interactie.

Waar is LEGO Adventures with Interactive LEGO® Mario™ 71439 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
218
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71439
lego insiders punten icoon
325
punten

Geef kinderen urenlang avontuur met interactieve LEGO® Mario™ in deze LEGO® Super Mario™ speelset (71439). Een opwindend Nintendo® cadeau voor jongens, meisjes en gamers vanaf 6 jaar en ouder. De set bevat een interactieve LEGO Mario figuur, Bowser Jr., een Goomba en Yoshi speelfiguren, plus 3 omgevingsbouwsels. Reis van de Startbuis naar de Doelpaal, activeer digitale reacties van LEGO Mario en verzamel onderweg munten. Begroet Yoshi, versla de Goomba, spring op het ? Blok, stoot Bowser Jr. omver en rijdt dan weg in zijn Junior Clown Car.

Vind bouwinstructies in de doos of op de LEGO Super Mario app, die ook creatieve ideeën biedt voor manieren om te bouwen en te spelen en een veilig platform is voor kinderen om hun creaties te delen.

Breid de speelmogelijkheden uit door de bouwsels en personages in deze set toe te voegen aan andere sets in het uitgebreide LEGO Super Mario assortiment.

De LEGO Super Mario set (71439) zorgt voor urenlang speelplezier en laat kinderen en volwassenen hun eigen avonturen beleven in de wereld van Mario. Met interactieve elementen en bekende personages zoals Bowser Jr., Yoshi en een Goomba is deze set perfect voor fans van de populaire videogame. Ontdek alle geheimen en verborgen schatten terwijl je door de verschillende levels van de set reist. Bouw je eigen hindernisbaan en daag je vrienden uit voor een spannend spel waarbij strategie en behendigheid centraal staan.

Met de LEGO Super Mario app kun je niet alleen bouwinstructies vinden, maar ook nieuwe ideeën opdoen voor nog meer speelplezier. De app is een veilige en interactieve omgeving waar kinderen hun creativiteit kunnen uiten en trots hun bouwwerken kunnen delen. Voeg nieuwe karakters toe aan je collectie en breid je avonturen uit naar onontdekte gebieden van het Mushroom Kingdom.

Verzamel zoveel mogelijk munten en probeer je highscore te verbeteren terwijl je de uitdagingen van Bowser Jr. en zijn Clown Car overwint. Met de interactieve LEGO Mario figuur kun je verschillende bewegingen en acties uitvoeren, wat zorgt voor eindeloos speelplezier. Speel alleen of met vrienden en beleef samen de opwinding van de wereld van Super Mario.

Breng de spanning en sensatie van het populaire Nintendo videospel naar de echte wereld met deze LEGO Super Mario set (71439). Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen verhalen met Mario, Yoshi en al je favoriete personages. Dit is niet zomaar een speelset, dit is een avontuur dat wacht om ontdekt te worden.

Laatste update: 2024-05-01 15:39:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.