Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Adventures with Interactive LEGO® Luigi™ 71440

Beleef avonturen met interactieve LEGO® Luigi™ in set 71440. Inclusief Luigi, Kamek, Baby Yoshi en Boo. Verzamel munten, versla vijanden en bouw je eigen levels. Combineer met andere sets voor nog meer speelplezier. Ontdek de magische wereld van LEGO Super Mario! Veel bouw- en speelplezier voor jong en oud.

Waar is LEGO Adventures with Interactive LEGO® Luigi™ 71440 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
210
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71440
lego insiders punten icoon
325
punten

Beleef leuke avonturen in de tuin met interactieve LEGO® Luigi™ in deze LEGO® Super Mario™ speelset voor kinderen (71440). Een geweldig cadeau van Nintendo® voor jongens, meisjes en gamers vanaf 6 jaar. De set bevat een interactieve LEGO Luigi figuur, samen met Kamek, een roze Baby Yoshi en een Boo. Ga van de Startbuis naar de Doelpaal via 3 tuinbouwsets, activeer digitale reacties van LEGO Luigi en verzamel onderweg munten. Begroet de roze Baby Yoshi en pak wat gereedschap. Versla de Boo die verstopt zit in de boom en 'eet' het fruit. Stamp op het Paddenstoelenplatform om Kamek omver te werpen en vlieg weg op Kameks bezemsteel.

In de doos vind je bouwinstructies of bekijk de LEGO Super Mario app, waar ook coole tips te vinden zijn voor manieren om te bouwen en spelen en een veilig platform is voor kinderen om hun creaties te delen.

Voor extra speelmogelijkheden en het creëren van unieke niveaus, combineer de bouwsels en personages in deze set met andere sets in het uitgebreide LEGO Super Mario assortiment. Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen Mario avonturen met LEGO set 71440! Kom samen met Luigi en zijn vrienden en ontdek de magische wereld van LEGO Super Mario. Veel plezier!

Laatste update: 2024-05-01 15:23:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.