Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man vs. Electro 10893

Help Spider-Man Electro te verslaan in LEGO DUPLO-set 10893 Spider-Man vs.
Electro.
Bouw samen met je kind aan de bank van Spider-Man en laat hun fantasie de vrije loop.
De set bevat elektriciteitsstenen en accessoire-elementen om nieuwe avonturen te bedenken.
Ideaal voor peuters die hun bouwvaardigheden willen verbeteren.
Bestel vandaag nog en laat je kind een echte superheld worden!

Waar is LEGO Spider-Man vs. Electro 10893 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
29
leeftijd icoon
2+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10893
lego insiders punten icoon
150
punten

Betreed de wereld van Marvel's Spider-Man en help hem Electro te verslaan in deze spannende LEGO® DUPLO® set 10893 Spider-Man vs. Electro! Kleine superhelden zullen niet kunnen stoppen met spelen terwijl ze hun fantasie de vrije loop laten en Spider-Man samen met zijn vertrouwde sidekick Electro bestrijden.

Laat je kind de fijne motoriek versterken en bouw samen met hem of haar aan de bank van Spider-Man. De kluisdeur kan gemakkelijk geopend worden, waardoor je kind keer op keer bewijsmateriaal kan verzamelen met de bijgevoegde speelgoedcamera. Kan Spider-Man Electro tegenhouden voordat hij er met het geld vandoor gaat?

De set is inclusief twee LEGO DUPLO figuren: Spider-Man en zijn aartsvijand Electro. Met de gevel van de bank van Spider-Man kan je kind een hele stad bouwen en zichzelf uitdagen om nieuwe avonturen te beleven. De set bevat zelfs elektriciteitsstenen waarop Electro kan "zweven". Met de accessoire-elementen, waaronder een spinnenweblasso, een geldzak, een mand en een steen met de opdruk van een schilderij, kan je kind zijn of haar fantasie de vrije loop laten en zijn of haar eigen verhalen bedenken.

De LEGO DUPLO-figuren en de eindeloze creatieve mogelijkheden van LEGO DUPLO-bouwspeelgoed stimuleren de taalontwikkeling en de rollenspelvaardigheden van peuters en nodigen hen uit tot creatief denken. Deze eenvoudig te bouwen Marvel Spider-Man-speelset is ideaal voor peuters die hun basiskennis van bouwen willen verbeteren en langdurig willen spelen met een speelgoedset waar ze keer op keer nieuwe avonturen mee kunnen bedenken.

LEGO DUPLO-producten zijn speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en maken gemakkelijk spelen mogelijk. De bankkluis is ca. 14 cm hoog, 19 cm breed en 6 cm diep. Dit is het perfecte cadeau voor elke kleine superheld die op zoek is naar een uitdaging en zijn of haar verbeeldingskracht wil laten spreken.

Dus waar wacht je nog op? Help Spider-Man zijn stad te beschermen tegen Electro en bouw samen met je kind aan de bank van Spider-Man in deze geweldige LEGO DUPLO-set! Bestel de set vandaag nog en leer je kind de vaardigheden die hij of zij nodig heeft om een echte superheld te worden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76126

Avengers Ultieme Quinjet

foto van lego set76170

Iron Man vs. Thanos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.