Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Shang-Chi en De Grote Beschermer 30454

Maak je klaar voor een nieuw avontuur in het Marvel-universum met LEGO set 30454! Deze set bevat de machtige Grote Beschermer, een indrukwekkend bouwwerk met een afneembare waterbasis en scharnierend ontwerp.
Met de minifiguur van Shang-Chi kun jij het opnemen tegen het kwaad.
Perfect voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.
Combineer deze set met andere LEGO Marvel Super Heroes sets voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en start jouw avontuur!

Waar is LEGO Shang-Chi en De Grote Beschermer 30454 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 3.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
55
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
26-04-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
30454
lego insiders punten icoon
30
punten

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in het Marvel universum? Dan is LEGO set 30454 echt iets voor jou! Deze set bevat de machtige Grote Beschermer, een legendarisch wezen met een afneembare waterbasis en een scharnierend ontwerp waardoor hij allerlei poses kan aannemen. Met de bijgeleverde minifiguur van Shang-Chi, de beroemde martial artist en superheld, ben jij klaar om het op te nemen tegen het kwaad!

De Grote Beschermer is een indrukwekkend bouwwerk dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens heel stabiel staat dankzij de stevige waterbasis. En door het scharnierende ontwerp van de legendarische draak kun jij hem allerlei poses laten aannemen. Zo kun jij jouw fantasie de vrije loop laten en de Grote Beschermer in allerlei vechthoudingen zetten!

Maar natuurlijk heb jij niet alleen de Grote Beschermer nodig om het op te nemen tegen het kwaad. Daarom zit in deze set ook een minifiguur van Shang-Chi, compleet met zijn bo staff. Dit befaamde wapen heeft hij nodig om zijn vijanden de baas te blijven. Maar met de hulp van de Grote Beschermer heb jij de overhand in elke strijd!

Of je nu een fan bent van het Marvel-universum, van LEGO of gewoon van gave bouwwerken en spannende avonturen, deze set is echt iets voor jou! En met het oog op SEO moet natuurlijk ook gezegd worden dat deze set perfect is voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Of je nu al ervaren bent in het bouwen van LEGO sets of nog maar net begint, met deze set kun jij jouw creatieve skills naar een hoger niveau tillen.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun jij deze set ook nog eens combineren met andere sets uit de LEGO Marvel Super Heroes serie. Zo kun jij jouw Avengers nog completer maken! Klaar voor actie? Bestel nu de LEGO set 30454 en maak je klaar voor een nieuw avontuur in het Marvel-universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (29-04-2023) € 3.99 (29-04-2023) € 3.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set76147

Vultures vrachtwagenoverval

foto van lego set76266

Endgame eindstrijd

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.