Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het schip van de Guardians 30525

De Lego set 30525: Het Schip van de Guardians is een perfect cadeau voor Lego en Marvel fans.
Met deze mini versie van het schip uit Avengers: Infinity War kun je de strijd aan gaan tegen het kwaad en het universum redden.
Bestel nu voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Het schip van de Guardians 30525 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
69
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30525
lego insiders punten icoon
30
punten

Welkom bij de Lego set 30525: Het schip van de Guardians! Ben jij klaar om de strijd aan te gaan tegen het kwaad? Met deze mini versie van het schip uit de Marvel Super Heroes Avengers: Infinity War film ben jij helemaal in controle over de lucht en ruimte!

Stap in de verstelbare cockpit van het schip en maak je klaar om te vliegen. De verstelbare vleugels geven extra kracht en snelheid aan het schip. Zo kun jij in elke situatie de strijd aangaan en overwinnen.

Met deze set neem je de besturing volledig in eigen handen. Verplaats jezelf over de aarde, verder dan de grenzen van onze wereld, zelfs naar de gevaarlijke plekken in de kosmos. Het schip van de Guardians is een echte krachtpatser. Geen klus is te groot voor deze mini versie van het schip.

Wordt de held van de dag en versla elke slechterik dat op je pad komt. Samen met de andere Avengers ben jij onverslaanbaar! Zorg dat het universum veilig blijft met het Het schip van de Guardians!

De Lego set 30525 is perfect voor jong en oud. De combinatie van Lego en het Marvel universum zorgen voor gegarandeerd speelplezier. Met deze set creëer je je eigen avonturen die nooit vervelen. Daarnaast zijn Lego sets zoals deze, fantastisch voor de ontwikkeling van de motorische, probleemoplossende en creatieve vaardigheden van kinderen.

Bestel nu de Lego set 30525: Het schip van de Guardians en geniet van eindeloos speelplezier. De set is super gemakkelijk te bouwen en bevat alle benodigdheden. Zo kun jij zo snel mogelijk beginnen met het redden van het universum.

Lego sets zijn super populair en vliegen als warme broodjes over de toonbank. Mis de kans niet en bestel nu de Lego set 30525 Het schip van de Guardians. Gebruik de set om te spelen, als een collector's item of als cadeau voor een speciale gelegenheid.

Kortom, de Lego set 30525: Het Schip van de Guardians is een perfecte keuze voor fans van Lego en Marvel. Het biedt de perfecte combinatie van plezier en uitdaging voor ieder avontuur. Bestel daarom snel jouw exemplaar en vlieg letterlijk de strijd tegemoet!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76125

Iron Man Labervaring

foto van lego set76231

Guardians of the Galaxy adventkalender

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.