Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Endgame gevecht 40525

Met LEGO set 40525 kun je jouw LEGO Marvel speelsets uitbreiden en nieuwe speelmogelijkheden ontdekken.
De set bevat vijf populaire minifiguren met hun eigen wapens, gebaseerd op de Marvel films, waarmee je spannende avonturen kunt beleven.
Bouw, speel en zet de minifiguren neer als onderdeel van je eigen Avengers display.
Laat je fantasie de vrije loop en geniet van urenlang speelplezier met deze LEGO Marvel Endgame set (40525).
Bestel nu!

Waar is LEGO Endgame gevecht 40525 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
62
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-04-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
40525
lego insiders punten icoon
112
punten

Ben jij een echte fan van Marvel superhelden en hou je van spetterende actie? Dan moet je deze LEGO set van 40525 zeker in huis halen! Met deze set krijg je de mogelijkheid om je eigen LEGO Marvel speelsets nog verder uit te breiden en extra speelmogelijkheden te ontdekken.

In deze geweldige set zitten vijf populaire minifiguren met elk hun eigen wapens. Zo heb je bijvoorbeeld Korg met een noppenschietende blaster, Miek met messen in plaats van handen, Thor met zijn beroemde Mjölnir, Valkyrie met een zwaard en noppenschietter en een Chitauri strijder.

Stap in de wereld van Marvel

Met deze set kun je bekende personages uit de Marvel films in huis halen en ze tot leven brengen in jouw eigen LEGO wereld. Vanaf zes jaar oud beleef je de spannendste avonturen met de minifiguren en hun wapens. De personages en wapens zijn gebaseerd op de actie uit de Infinity Saga van Marvel Studios, die bestaat uit maar liefst 23 films.

Bouwen, spelen en neerzetten

Of je nu een fervent LEGO-bouwer bent of gewoon dol bent op de Marvel series, met deze set kun je heerlijk losgaan. Bouw de minifiguren, speel eindeloos na en als je even genoeg hebt van het spelen, dan kun je ze neerzetten als onderdeel van je eigen Avengers display.

Laat je fantasie de vrije loop

Met deze LEGO set worden de mogelijkheden eindeloos. Want waarom zou je het normale verhaal van de Marvel films herhalen als je met deze set een compleet nieuw verhaal kunt bedenken? Veel LEGO-fans hebben hun eigen fantasie en ideeën die ze tot leven willen brengen en dit is de perfecte set om dat te doen.

Kortom, als jij een fan bent van spetterende superheldenactie en de wereld van LEGO, dan is deze LEGO Marvel Endgame set (40525) perfect voor jou! Vergeet niet om het accessoirepakket te kopen en ontdek de mogelijkheden om je eigen avonturen te beleven met deze populaire minifiguren met wapens. Bestel nu en geniet van urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (13-07-2022) € 14.99 (13-07-2022) € 14.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set76275

Motorachtervolging: Spider-Man vs. Doc Ock

foto van lego set76280

Spider-Man vs. Sandman: Eindstrijd

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.