Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iron Man MK5 Figure 40669

Fan van Marvel Universe en LEGO? LEGO set 40669 bevat een gedetailleerde Iron Man MK5 BrickHeadz figuur in levendige kleuren, perfect voor zowel kinderen vanaf 10 jaar als volwassenen. Bouw je eigen superheldenverhalen en verzamel alle BrickHeadz voor eindeloos speelplezier. Haal deze must-have vandaag nog in huis en geniet van uren bouwplezier!

Waar is LEGO Iron Man MK5 Figure 40669 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
101
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-07-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40669
lego insiders punten icoon
65
punten

Ben je een echte fan van de Marvel Universe en hou je van bouwen met LEGO? Dan is LEGO set 40669 echt iets voor jou! Deze gedetailleerde LEGO BrickHeadz Marvel Iron Man MK5 Figuur is een must-have voor zowel jongeren als volwassenen.

Met zijn bekende Mark V (5) pak en straalmotoren op zijn voeten en handen, staat deze Iron Man stevig op zijn basisplaat te pronken in heldere kleuren. Of je nou wilt spelen of hem wilt neerzetten als eyecatcher, deze BrickHeadz Iron Man is geschikt voor allebei.

Dit bouwpakket is ideaal voor kinderen vanaf 10 jaar, maar ook volwassenen die fan zijn van de Marvel Universe zullen hier urenlang bouwplezier aan beleven. Het is dan ook het perfecte cadeau voor liefhebbers van Iron Man en de rest van de Marvel superhelden.

Met LEGO set 40669 breng je de actie en avonturen van Iron Man tot leven in de vorm van een unieke BrickHeadz figuur. Dus verzamel al je favoriete Marvel BrickHeadz en maak je collectie compleet!

Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen superheldenverhalen met deze LEGO set. De mogelijkheden zijn eindeloos en de enige limiet is je eigen fantasie. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en laat Iron Man tot leven komen in BrickHeadz vorm!

Of je nou een doorgewinterde LEGO bouwer bent of net begint met het verzamelen van BrickHeadz figuren, deze Iron Man MK5 set is een absolute aanwinst voor je verzameling. Dus zet je schrap voor uren speelplezier en laat je verrassen door de magie van bouwen met LEGO!

Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog LEGO set 40669 in huis en laat je meeslepen in de spannende wereld van Iron Man en de Marvel Universe. Veel bouwplezier!

Laatste update: 2024-06-01 15:13:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.