Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man™: Spider-Cycle achtervolging 76004

Ontdek LEGO set 76004: Spider-Man™: Spider-Cycle achtervolging, inclusief Spider-motor en S.
H.
I.
E.
L.
D.
vliegende auto.
Ga samen met Spider-Man™, Venom™ en Nick Fury™ op avontuur om chaos in de stad te voorkomen.
Beleef urenlang speelplezier en bestel nu jouw eigen superheldenavontuur!

Waar is LEGO Spider-Man™: Spider-Cycle achtervolging 76004 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
237
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76004
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de LEGO set 76004: Spider-Man™: Spider-Cycle achtervolging! Deze set bevat alle elementen die je nodig hebt om samen met Spider-Man™, Venom™ en Nick Fury™ op avontuur te gaan. Inclusief een Spider-motor en een vliegende S.H.I.E.L.D. auto om achter Venom aan te gaan en hem te doen stoppen voordat hij chaos veroorzaakt in de stad.

De Spider-motor heeft wegklapbare wielen en is perfect om door de straten van de stad te scheuren. Met Nick Fury™ met zijn wapen aan de zijde van Spider-Man™ ben je onverslaanbaar. Maar kijk uit voor de giftige tentakels van Venom™! Ontwijk ze en blijf op de weg om hem achterna te gaan.

En als Venom™ in de lucht gaat, geen paniek! Beide voertuigen hebben wegklapbare wielen en kunnen in een luchtduel gaan. Trek de achterspoiler van de S.H.I.E.L.D. vliegende auto in om de verborgen raket te lanceren en versla Venom™ voordat hij schade kan aanrichten.

De afmetingen van de Spider-motor zijn 4cm hoog, 9cm lang en 3cm breed en de S.H.I.E.L.D. vliegende auto is 4cm hoog, 14cm lang en 6cm breed. Zoals je ziet, zit deze set boordevol actie en speelplezier.

Dus waar wacht je nog op? Voeg deze set toe aan je LEGO verzameling en beleef samen met Spider-Man™, Venom™ en Nick Fury™ de stoerste missies in de stad. Bouw, speel en beleef urenlang speelplezier met deze geweldige set.

Bestel nu en maak deel uit van de superhelden wereld van Spider-Man™. Verken de stad en vecht tegen het kwaad, bewijs dat jij de beste superheld bent! Met LEGO kan alles en anything is possible!

Koop de LEGO set 76004 Spider-Man™: Spider-Cycle achtervolging nu en beleef jouw eigen heldenavontuur, verkleed als jouw favoriete superheld. Bestel nu en beleef oneindig veel speelplezier, dag in dag uit!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76255

Het schip van de nieuwe Guardians

foto van lego set854291

Groot sleutelhanger

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.