Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man™: Daily Bugle duel 76005

De Lego set 76005 Spider-Man™: Daily Bugle Duel biedt urenlang speelplezier met Spider-Man, Nova, Dr.
Doom, Beetle en J.
Jonah Jameson.
Bescherm de Daily Bugle tegen slechteriken met functies zoals een valluik, exploderende ramen en een web-aanval.
Daarnaast bevat de set een afvalcontainer met katapult, een jet met raketten en een brandkast.
Bestel nu en word een echte superheld!

Waar is LEGO Spider-Man™: Daily Bugle duel 76005 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Marvel sets

aantal lego stenen icoon
476
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76005
lego insiders punten icoon
0
punten

Wil jij een vette lego set in huis halen waarmee je urenlang speelplezier kan beleven? Dan is Lego set 76005 Spider-Man™: Daily Bugle Duel zeker iets voor jou! Met deze Lego set kan je het opnemen tegen de slechteriken en de Daily Bugle van Spider-Man beschermen. Benieuwd welke functies deze set allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder!

In deze Lego set vind je niet alleen Spider-Man™, maar ook Nova™, Dr. Doom™, Beetle™ en J. Jonah Jameson™. Bovendien komen ze allemaal met hun eigen accessoires en wapens, waardoor je een spannend gevecht kan naspelen. Bescherm de Daily Bugle, het kantoor van de krant waar Peter Parker altijd aanwezig is, tegen de slechte krachten die het willen vernietigen.

Het kantoor van de Daily Bugle is gemaakt met een valluik in het dak, een uithangbord, "exploderende" ramen en een zwiepende web-aanval functie. Door het rondzwiepende web kan je Beetle™ van het dak af gooien en door het gebouw katapulteren. Maar let op, want ook Dr. Doom™ kan via het valluik in het dak vallen en voor problemen zorgen!

Naast het kantoor zit er ook een afvalcontainer bij met een katapult functie. Hiermee kan je Nova™ door de lucht katapulteren en het Daily Bugle gebouw binnen laten vliegen. Zo kan je een verrassingsaanval uitvoeren op de slechteriken en het kantoor beschermen tegen vernietiging.

En alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze Lego set ook een jet met twee raketten en een lijn met enterhaak. Hiermee kan je de brandkast van het kantoor stelen en achter de geheime identiteit van Spider-Man komen. Lukt het jou om de brandkast te stelen voordat Spider-Man je te pakken krijgt?

Al deze functies maken de Lego set 76005 Spider-Man™: Daily Bugle Duel enorm veelzijdig en leuk om mee te spelen. Met deze set kan je een eigen verhaal creëren en je fantasie de vrije loop laten. Beleef spannende avonturen en strijd tegen het kwaad!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de set en wil je hem graag in huis halen? Dan kan je hem gemakkelijk bestellen via onze website. De set is maar liefst 36cm hoog, 19cm breed en 9cm diep. De jet is 5cm hoog, 19cm lang en 17cm breed. Met deze set haal je dus niet alleen een uitdagende en leuke Lego set in huis, maar ook een flinke toevoeging aan je Lego collectie.

Bestel de Lego set 76005 Spider-Man™: Daily Bugle Duel nu en bewijs dat jij een echte superheld bent!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76101

Outrider shuttle aanval

foto van lego set76258

Captain America bouwfiguur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.